Стартап з оренди будинків Avenue One оцінили у $1 млрд під час інвестиційного раунду

Стартап з оренди будинків Avenue One оцінили у $1 млрд під час інвестиційного раунду

Технологічна компанія, яка допомагає власникам будинків на одну сім'ю купувати та продавати нерухомість, залучила $100 млн

Раунд збору коштів для Avenue One, співзасновниками якої є Райан Строкер та Вільям Мартінер, очолив WestCap за участю MetLife Inc. та інших компаній.

Під час пандемії фонди нерухомості прагнули отримати прибуток від різкого зростання попиту на проживання у передмісті за доби віддаленої роботи. Зростання відсоткових ставок призвело до того, що в середині минулого року покупки житла для оренди різко скоротилися, що змусило деяких орендодавців скоротити персонал.

Avenue One не купує нерухомість для себе, а надає послуги інвесторам в оренду. Ця відмінність допомогла захистити нью-йоркську фірму від найгірших наслідків спаду.

За словами Строкера, компанія, заснована у 2020 році, вже приносить прибуток. Вона планує використовувати новий капітал для покращення своїх технологічних пропозицій та розширення онлайн-ринку, щоб допомогти домовласникам наймати будівельних підрядників, агентів з нерухомості та інших постачальників послуг.

Читайте також