TA та Epassi купують постачальника рішень по виплаті допомоги у сфері охорони здоров

TA та Epassi купують постачальника рішень по виплаті допомоги у сфері охорони здоров'я Exercite

Вартість об'єднаної компанії перевищить $1 млрд

Epassi, цифрова компанія з виплати допомоги співробітникам, підтримувана TA Associates і Warburg Pincus, купує Exercite, постачальника корпоративних рішень з виплати допомоги здоров'ю та благополуччю, у Waterland Private Equity.

Сектор корпоративної охорони здоров'я та благополуччя швидко розширюється, оскільки компанії щосили намагаються залучити і утримати найкращих фахівців на все більш конкурентному ринку.

Згідно з заявою, зробленою у вівторок, угода допоможе Epassi розширити свою діяльність у Німеччині та Нідерландах, додавши до неї такі мережеві бренди у сфері охорони здоров'я та доброго самопочуття, як Hansefit, Bedrijfsfitness Nederland, Workit та Fitbase. Бренди надають доступ до тренажерних залів, фітнес-студій, басейнів, спа-послуг та фізіотерапевтичних центрів більш ніж 2,5 млн співробітників, а також цифрові пропозиції в галузі спорту та благополуччя.

Об'єднана Epassi-Exercite обслуговуватиме близько 20 тис. компаній у Фінляндії, Швеції, Італії, Великобританії та Ірландії, крім Німеччини та Нідерландів.

Читайте також