Тайська медіамагнат-трансгендер придбала конкурс «Міс Всесвіт» за $20 млн

Тайська медіамагнат-трансгендер придбала конкурс «Міс Всесвіт» за $20 млн

Захисниця прав трансгендерів Енн Джакапонг Джакраджутатіп є знаменитістю в Таїланді

Reuters повідомило, що відомий конкурс краси "Міс Всесвіт" вперше був викуплений жінкою, Енн Джакапонг Джакраджутатіп. Вона є генеральним директором та найбільшим акціонером JKN Global Group. У Таїланді Енн – відома особа, її, зокрема, запросили зніматися у місцевих версіях реаліті-шоу Project Runway та Shark Tank.

Вона відкрито поділилася своїм досвідом трансгендерної жінки та заснувала фонд Life Inspired For Thailand Foundation, який бореться за права на гідність та можливості для трансгендерів.

Енн Джакапонг заявила, що угода є сильним стратегічним доповненням до портфоліо фонду. Бізнесвумен додала, що «Міс Всесвіт» з його контентом, ліцензією та можливостями мерчандайзингу планує розширюватися в Азії.

Компанія Енн Джакапонг JKN займається виробництвом власних шоу, а також розповсюджує в Таїланді зарубіжний контент, у тому числі документальні фільми та боллівудські драми.

Щорічний конкурс краси, який проводить організація «Міс Всесвіт», транслюється у 165 країнах та проводиться вже 71 рік. Співвласником організації у період із 1996 по 2002 роки був Дональд Трамп.

Читайте також