Тайванська WT купує Future Electronics за $3,8 млрд на тлі розслідування засновника

Тайванська WT купує Future Electronics за $3,8 млрд на тлі розслідування засновника

Засновника Future Electronics Роберта Міллера звинувачують у домаганнях до неповнолітніх

Тайванська компанія WT Microelectronics Co. уклала угоду щодо придбання Future Electronics Inc. , дистриб'ютора електронних компонентів, чий засновник залишив свою керівну посаду після звинувачення у сексуальних домаганнях.

Доля Future опинилася під питанням після розслідування, опублікованого раніше цього року Radio-Canada та Canadian Broadcasting Corp., яке звинуватило її вісімдесятирічного засновника та контролюючого акціонера Роберта Міллера у домаганнях до неповнолітніх.

"Чесно кажучи, на тлі нещодавніх новин у ЗМІ було ухвалено рішення продати компанію", - сказав у телефонному інтерв'ю Джеймі Сінгерман, корпоративний віце-президент Future. «Збереження нашої унікальної бізнес-моделі, а також забезпечення роботи та засобів для існування для 5200 співробітників та сімей, яких ми підтримуємо по всьому світу, мали першочергове значення».

"Це трансформаційна подія для WT Microelectronics і Future Electronics, а також важлива для екосистеми електронних компонентів", - заявив генеральний директор WT Ерік Ченг у прес-релізі. Фірма, що у Тайбеї, є дистриб'ютором напівпровідникових компонентів.

Читайте також