UPS купує німецького постачальника логістичних послуг у сфері охорони здоров

UPS купує німецького постачальника логістичних послуг у сфері охорони здоров'я Frigo-Trans

Американський глобальний постачальник послуг з вантажоперевезень і логістики UPS купує постачальника послуг з логістики у сфері охорони здоров'я Frigo-Trans, який базується в Німеччині, і його ...

Раніше сьогодні глобальний постачальник послуг з вантажоперевезень і логістики UPS, що базується в Атланті, заявив, що робить додаткові кроки з розширення свого європейського портфеля послуг у сфері охорони здоров'я, домовившись про придбання постачальника послуг з логістики в сфері охорони здоров'я Frigo-Trans, що базується в Німеччині, і його дочірньої компанії BPL.

UPS заявила, що ця угода, як очікується, буде закрита в першому кварталі 2025 року, при цьому угода підлягає звичайним перевіркам і схваленням, що регулюють. Вона додала, що вартість та умови угоди наразі не розкриваються.

Компанія додала, що після завершення цієї угоди приєднання Frigo-Trans та BPL розширить можливості UPS щодо надання комплексних послуг по всій Європі для клієнтів UPS Healthcare, яким все частіше потрібна чутлива до температури та термінова логістика.

UPS також зазначила, що мережа Frigo-Trans включає склади з контрольованою температурою, що охоплюють шість температурних зон: від кріоконсервації (-196 ° C) до температури навколишнього середовища (від +15 ° C до +25 ° C); рішення для транспортування загальноєвропейським холодильним ланцюгом, а також можливості експедирування вантажів з контрольованою температурою та в найкоротші терміни.

Читайте також