Vista Equity купує контрольний пакет акцій виробника ПЗ для керування підписками TRG Screen

Vista Equity купує контрольний пакет акцій виробника ПЗ для керування підписками TRG Screen

Приватна інвестиційна компанія зі штаб-квартирою в Остіні вкладе в TRG Screen близько $250 млн капіталу

Vista Equity Partners придбала контрольний пакет акцій TRG Screen, постачальника програмного забезпечення для управління корпоративними витратами на підписки.

Pamlico Capital, яка вперше підтримала TRG у 2018 році, продасть свою частку у компанії.

Згідно з заявою Стіва Метьюза, який останні дев'ять років очолював компанію як головний виконавчий директор, змінить на цій посаді Лі Уолтерс, і він стане виконавчим головою. Уолтерс раніше обіймав посади президента та головного операційного директора.

Компанія TRG Screen зі штаб-квартирою в Нью-Йорку розробляє технологічне програмне забезпечення, яке використовується для відстеження та управління витратами на підписку в масштабах усього підприємства. Як повідомляється на сайті компанії, вона має додаткові офіси у Великобританії, Франції, Німеччині, Швейцарії, Нідерландах та Сінгапурі.

"Поширення послуг на основі підписки зробило контроль витрат, моніторинг використання та управління доступом найвищим пріоритетом для провідних організацій фінансових послуг, юридичних фірм та глобальних підприємств", - сказав старший керуючий директор Vista Equity Мартін Тейлор.

Згідно з даними, зібраними Bloomberg, з 2018 року TRG уклала чотири додаткові угоди, включаючи купівлю в 2021 році підрозділу Jordan & Jordan щодо складання звітів про ринкові дані.

Читайте також