Vista Equity заплатить $2,6 млрд за Insurtech-компанію Duck Creek

Vista Equity заплатить $2,6 млрд за Insurtech-компанію Duck Creek

Постачальник страхових технологій має час до 7 лютого, щоб прийняти інші пропозиції протягом так званого періоду продажів

Vista Equity Partners погодилася виплатити близько $2,6 млрд готівкою за покупку постачальника страхових технологій Duck Creek Technologies Inc.

Згідно із заявою компанії, Vista платить $19 за акцію бостонської компанії, або 46-відсоткову премію до ціни її акцій на момент закриття торгів 6 січня.

Duck Creek входить до числа технологічних фірм, орієнтованих на страхування, або постачальників страхових технологій, які останніми роками стали публічними, і які аналітики та інвестори вважають кандидатами на поглинання через різкий розпродаж їх акцій

Акції Duck Creek зросли на 47% до $19,12 о 9:32 ранку на торгах у Нью-Йорку у понеділок, внаслідок чого його ринкова вартість становила близько $2,6 млрд.

Duck Creek надає програмне забезпечення страховикам майна та нещасних випадків для андеррайтингу, управління претензіями, виставлення рахунків та платежів.

Vista є одним із найактивніших покупців технологій приватних компаній, уклавши торік угоди з такими компаніями, як KnowBe4 Inc. та Avalara Inc.

Читайте також