Vista Equity заплатить $4,6 млрд за розробника ПЗ у сфері безпеки KnowBe4

Vista Equity заплатить $4,6 млрд за розробника ПЗ у сфері безпеки KnowBe4

Vista одержала підтримку угоди від Sjouwerman, KKR & Co. та Elephant Partners, які разом контролюють 83% голосуючих акцій Knowbe4

Згідно з заявою Vista Equity Partners, інвестиційна компанія заплатить за KnowBe4 $24,90 готівкою. Це більше, ніж $24 за акцію, яку Vista Equity пропонувала минулого місяця.

KnowBe4 заявила, що її правління схвалило угоду.

«Сьогоднішнє оголошення є свідченням успіху нашої стратегії та сили нашої неймовірної команди. Це придбання компанією Vista є наступним етапом нашого шляху», — заявив у своїй заяві головний виконавчий директор KnowBe4 Стью Шоуверман.

Згідно із заявою, Vista отримала підтримку угоди від Sjouwerman, KKR&Co. та Elephant Partners, які разом контролюють 83% голосуючих акцій Knowbe4.

Knowbe4 пропонує так зване навчання з питань безпеки, яке допомагає компаніям навчати співробітників протистояти шкідливим програмам, фішингу та іншим загрозам кібербезпеки.

Угода знаменує собою останню угоду для Vista, яка цього року оголосила про угоди з такими компаніями, як Avalara Inc. та Citrix Systems Inc.

Vista фінансуватиме придбання за рахунок боргу та власного капіталу. Очікується, що операцію буде закрито у першій половині 2023 року за дотримання стандартних умов, заявили компанії.

Читайте також