Vista Outdoor продасть себе двома частинами за $3,4 млрд

Vista Outdoor продасть себе двома частинами за $3,4 млрд

Американський виробник спорттоварів Vista Outdoor погодився продати себе частинами двом окремим покупцям на загальну суму $3,35 млрд, включаючи борг

Згідно із заявою, з якою ознайомилося агентство Reuters, Vista уклала угоду з продажу свого підрозділу спортивних товарів Revelyst інвестиційній компанії Strategic Value Partners за $1,1 млрд.

Компанія також погодилася переглянути умови раніше узгодженої угоди з продажу свого бізнесу з виробництва боєприпасів Kinetic оборонному підряднику Czechoslovak Group (CSG), що базується в Празі.

CSG збільшила свою пропозицію щодо Kinetic на $75 млн до $2,2 млрд. Компанія, яка спочатку також погодилася купити 7,5% акцій Revelyst за $150 млн, більше цього робити не буде.

У сукупності ці дві операції оцінюють Vista $45 за акцію.

Угода була схвалена радою директорів Vista. Очікується, що продаж Revelyst буде завершено до січня, за умови схвалення регулюючих органів та завершення угоди CSG.

Компанія Vista з Міннесоти є материнською компанією брендів Federal Ammunition та Remington Ammunition, а її бренди товарів для активного відпочинку включають Foresight Sports, CamelBak, Bushnell Golf та Simms Fishing.

Війна за Vista почалася на початку цього року, коли Vista відкинула кілька пропозицій від MNC та підтримала пропозицію CSG про покупку Kinetic.

Читайте також