Власник L

Власник L'Occitane мільярдер Рейнольд Гейгер викупить компанію в рамках угоди на $1,8 млрд

Голова правління та контролюючий акціонер L'Occitane International викупить французьку фірму з догляду за шкірою, оцінивши її максимум у $1,78 млрд

На початку квітня агентство Reuters повідомило, що голова L'Occitane Рейнольд Гейгер вів попередні переговори з інвесторами та кредиторами про угоду, а американський гігант прямих інвестицій Blackstone сподівався надати боргове фінансування для фінансування угоди.

У рамках угоди інвестиційна холдингова компанія австрійського мільярдера Гейгера L'Occitane Groupe в Люксембурзі заплатить 34 гонконгські долари за кожну акцію, що ще не належить, що є премією в 30,8% до ціни останнього закриття акції 5 лютого.

На кінець березня L'Occitane Groupe мала 72,39% косметичної компанії.

Гейгер планує профінансувати частину угоди, використовуючи зовнішні боргові зобов'язання, придбані у дочірніх компаній Blackstone та Goldman Sachs Group.

JP Morgan буде фінансовим консультантом L'Occitane Groupe.

Гейгер відмовився від угоди щодо переведення компанії у приватну власність у вересні минулого року, що спровокувало падіння цін на акції.

L'Occitane зареєструвала акції в Гонконгу в 2010 році і була однією з перших західних компаній, які на той час продали свої основні акції в азіатському фінансовому центрі.

Бренд L'Occitane розпочинався як місцевий бізнес з виробництва ефірних олій у французькому Провансі, а тепер пропонує такі продукти, як мило, креми та парфумерію.

L'Occitane Groupe зі штаб-квартирою в Люксембурзі володіє 8 брендами, більш ніж 3000 роздрібними точками та 1300 власними магазинами у 90 країнах, йдеться на її веб-сайті.

Читайте також