Найкращі преміум котеджні містечка та котеджі у передмісті Києва

Найкращі преміум котеджні містечка та котеджі у передмісті Києва

Де за Києвом жити добре? Найкращі котеджні містечка та котеджі біля Києва. Приватні житлові будинки, вілли, таунхауси та будиночки під Києвом.

Новий інтерес до заміської нерухомості передмістя Києва

Справа в тому, що столична бізнес-еліта в останні півтора роки знову почала виявляти інтерес до життя за містом і, обираючи між просторою квартирою в преміум-комплексах столиці та своїм особняком, у деяких випадках віддають перевагу власному впорядкованому будинку.

За оцінками столичних фахівців, які працюють із заможними клієнтами, на даний момент приблизно чверть покупців елітного житла у столиці паралельно виявляють інтерес до домоволодінь у відомих приміських містечках, розглядаючи їх як альтернативу квартирі.

Щоправда, інтерес цей сьогодні досить вибірковий: із майже 200 котеджних містечок, що є у продажу, в межах 30 км зони від Києва увага покупців зосереджена всього на 20-25 проектах.

Така вибірковість викликана кількома факторами, головний з яких полягає в тому, що бізнес-еліта практично не розглядає пропозиції в котеджних містечках, що тільки будуються, з ще не зведеною власною інфраструктурою, оскільки досвід останніх років показує, що багато заміських забудовників, побудувавши домоволодіння, на наступних стадіях реалізації проекту виключають чи суттєво скорочують заявлені обєкти інфраструктури.

Ще більше котеджних проектів

Котеджні містечка що викликають інтерес, також повинні мати добре облаштовані рекреаційні зони, бути «обжитими», розташовуватися біля водойм і бути повязаними зі столицею гарною трасою. Природно, чималу увагу преміум-покупці приділяють і цілісності архітектурного стилю селища, хорошій продуманості проектів, що пропонуються, використанню при їх будівництві справді якісних матеріалів, вишуканому стилю та дизайну садиби та її повній відповідності поняттю «преміум-житло».

Характерною тенденцією сьогоднішнього дня також є те, що заможні люди не надто готові вкладати гроші в ще неосвоєні території, що перебувають у процесі перманентного будівництва. Преміум-покупці схильні купити готовий будинок, найчастіше навіть з авторським дизайном інтерєру. І хоча в плані ступеня готовності проекту виключення присутні, приблизно чверть покупців елітних домоволодінь таки готові вкладати в нові проекти і будувати самі, але такі містечка через їх підвищені ризики ми не розглядали.

Загалом уже зведені котеджі для заможних покупців у відомих котеджних містечках з розвиненою інфраструктурою на даний момент оцінюються на рівні 7-15 млн грн, що цілком можна порівняти з вартістю 120-метрової квартири в елітному житловому комплексі столиці. Так, 140-метрова квартира у ЖК Новопечерські Липки обійдеться у $450 000, а  будинок у 134 кв.м. у КМ 9 ЕЛЕМЕНТІВ - $495 800.

Продаж проекту клубного житлового комплексу Family Botaniq – 0,58 Га у Лісниках

Найкращі преміум котеджні містечка та котеджі у передмісті Києва

Найкращі котеджні містечка у передмісті Києва

Опитавши експертів ринку, ми підготували вибірку з семи котеджних містечок, які входять до рейтингів найкращих з професійної точки зору або перебувають на піку купівельної популярності. Всі ці котеджні містечка займають місця в першій десятці порталів нерухомості та рейтингів ділових видань.

Важливо, що всі привабливі для покупки містечка, що увійшли до списку, мають максимальний ступінь готовності і пропонують домоволодіння бізнес- або еліт-класу. Не розглядалися проекти на відстані більше 25 км від столиці, а також проекти на ранній стадії. При включенні до переліку також враховувалися такі параметри, як вже збудовані якісні комунікації, зручність підїзних шляхів, високий рівень охорони та готовності обєкта.

О.КРАСА

Найкращі преміум котеджні містечка та котеджі у передмісті Києва

О.КРАСА – це котеджне містечко на березі річки у ближньому передмісті столиці, м. Ірпінь, за 15 хвилин їзди автомобілем до Кільцевої дороги Києва, що забезпечує зручний доступ до інфраструктури великого міста. На загальній території 60 га всі будинки обєднані загальною архітектурою та стилем та мають свою прибудинкову ділянку.

КМ "О.КРАСА" знаходиться під надійним захистом, тому що його територія закрита по периметру і знаходиться під охороною. Цілодобове відеоспостереження охоплює всі прилеглі ззовні та громадські локації всередині. Вїзд на територію можливий лише електронною картою резидента.

КМ «О.КРАСА» приєднано до міських мереж, проте має свої дублюючі комунікації: передбачено мережу генераторів, артезіанські свердловини та автономну каналізацію. А свій сонячний парк забезпечує електроенергією усю внутрішню інфраструктуру міста.

Для комфорту для резидентів створено зручну програму: консьєрж сервіс, виклик охорони або просто повісити гардину – всі ці функції за один клік. Служба комфорту працює 24/7.

Мешканцям містечка не потрібно виїжджати у велике місто на ринок чи супермаркет, адже у місті передбачено органічний город та магазин екопродуктів. Тут завжди свіжа зелень та натуральні овочі.

На території міста розробили безліч ігрових та спортивних майданчиків. Від наймолодших до підлітків – тут кожному знайдеться весела компанія. Для найменших організовано «Baby Club», для старших у місті є приватний дитячий садок із власною зоною для прогулянок, ігровими майданчиками та спортивною зоною.

Також на території "О.КРАСА" планується власна школа. Крім того, проектом передбачено дитячий центр площею 600 кв.м., для проведення майстер-класів, лекцій, гуртків та тренінгів.

Медичну допомогу можна отримати безпосередньо в «О.КРАСА», на території міста розташований медичний центр «Добробут», сімейна педіатрія та лікарі усіх спеціалізацій. А також швидка допомога 24/7 та черговий сімейний лікар від власної Служби комфорту.

Вам не потрібно їхати до столиці та провести ділову зустріч, презентацію чи конференцію. Все це можна влаштувати у власному коворкінгу. А для відновлення сил після роботи підійде SPA-центр із басейном, Карпатськими куполами, хамами та масажем.

Для занять спортом прямо на території – великий спортивний комплекс із власним басейном, тренажерним залом та спа-зоною. Крім декількох відкритих басейнів на набережній та біля каналів, багатофункціональних спортивних майданчиків, мережі бігових та велодоріжок.

Домоволодіння 140 кв.м. коштуватиме $220 000 ($1570 за кв.м.), а наприклад 210 кв.м. - $305 000 ($1450/кв.м.). Розмір ділянки під котеджі складає від 7-12 соток.

9 Елементів

Найкращі преміум котеджні містечка та котеджі у передмісті Києва

Проект «9 ЕЛЕМЕНТІВ» являє собою велике котеджне містечко на 98 ділянок з автономною інфраструктурою та закритою територією, що охороняється. Забудовник пропонує на вибір 5 варіантів планувань різної площі та поверховості. Сучасна архітектура будівель представлена комбінованим фасадом у темних тонах, панорамними вікнами з чорним профілем та прямими лаконічними лініями.

У назві комплексу відображено 9 фундаментальних принципів, згідно з якими забудовник зводить цей проект: зелена та екологічна локація, власна інфраструктура, продумана територія для відпочинку, екологічність матеріалів будівництва, авторська архітектура з функціональними плануваннями, смарт-технології з управління будинком, приватність та безпека, гармонія , високий рівень життя.

КМ "9 ЕЛЕМЕНТІВ" розташоване в Київській області, в селі Лісники Києво-Святошинського району. Дорога до станцій метро "Теремки", "Видубичі" або "Іподром" займе 20 хвилин на авто.

Внутрішня інфраструктура міста включає зелені зони для відпочинку з зарибленням озером, водоспадом і фонтаном. Для занять спортом передбачена воркаут зона з тренажерами та столи для настільного тенісу. Також на спільній території буде три басейни. Для дітей установлять сучасні ігрові майданчики.

Для зручності батьків із маленькими дітьми девелопер відкриє інноваційний садок із початковою школою на 200 дітей. За 4 хвилини їзди від КМ є загальноосвітня школа.

Найближча амбулаторія сімейної медицини знаходиться у сусідньому селищі Хотів, за 8 хвилин їзди. За 15 хвилин на авто ви доїдете до амбулаторії №11 Голосіївського району.

На території міста планують відкрити пекарню та магазин екопродуктів. У центрі села працює супермаркет «Коло», до «Фори» – 9 хвилин.

За 3 км від будинку розташований заміський парково-готельний комплекс Equides Club з гольф-центром, стайнею та іподромом, SPA центром, рестораном, пейнтболом та безліччю інших розваг.

Невеликий будинок 112 кв.м. обійдеться від $415 000 ($3 700/кв.м.), трохи більше – 184 кв.м. від $680 000 ($3 700/кв.м.).

Золоче

Золоче

Село бізнес-класу «Золоче» розташоване поблизу озера Золоче у селі Вишеньки Бориспільського району, на відстані 25 хвилин їзди від Києва.

У місті представлені численні домоволодіння бізнес, бізнес+ та преміум-класу. Клас котеджів впливає на їхнє місце розташування – так, домоволодіння преміум-класу площею до 860 кв. м розташовані на так званій першій лінії та мають свій вихід до озера та власний пляж. Площа домоволодінь бізнес-класу складає до 325 кв.м.

Вартість квадратного метра в містечку стартує з позначки $1,2 тис. за кв. м. Близько півтисячі (485) котеджів у містечку вже збудовано, 25 будинків перебувають у процесі будівництва. У продажу сьогодні є домоволодіння різних проектів та площ: наприклад котедж у 205 кв.м. з 13 сотками землі коштуватиме $320 тис, а 400 кв.м. - $900 тис. Містечко відрізняють дуже красиві, добре продумані проекти з просторими прибудинковими ділянками від 12 соток.

Як і інші селища, що увійшли до рейтингу, «Золоче» вигідно відрізняє розвинена інфраструктура: на території містечка функціонує власна школа, дитячий садок, є міні-маркети, фітнес-клуб, SPA-центр, яхт-клуб, салон краси, хімчистка та автомийка.

SHELEST.home

Найкращі преміум котеджні містечка та котеджі у передмісті Києва

SHELEST – заміський комплекс серед природи неподалік Києва (с. Лебедівка, Дамба Київського моря).

Ліс, природа, річка та сучасні будинки. Далі від галасливого Києва, пробок та суєти – це SHELEST HOME. Комплекс, в якому природа поєднується із сучасною архітектурою, гектари лісу зі зручними інфраструктурними обєктами, а думки знаходять спокій та абсолютний комфорт.

Сучасні реалії змушують шукати затишні місця, де почуваєшся безпечно, турбуватися про себе та своє ментальне здоровя.

Концепція slow living стала філософією SHELEST HOME – це те, що зараз потрібно кожному. Те, що важливо і так просто: повечеряти із сімєю на свіжому повітрі; посидіти біля води, милуючись заходом сонця; відключити повідомлення і прогулятися лісом, вдихаючи аромат хвої. Виспатися, забувши про тривогу чи просто робити нічого.

З висоти SHELEST HOME нагадує 3 сонця. Така структура створена не так – автори проекту забезпечили повну конфіденційність території кожної сімї. А це 47 котеджів загальною площею 8 га. Крім приватних територій, до комплексу входить 4 га прибережної зони.

Мінімалізм із найменшим втручанням у природу – загальна стилістка SHELEST HOME. Створюючи комплекс, девелопери надихалися скандинавським хюге, заснованим на принципах екологічності, естетичності та функціональності.

Близькість до природи відчувається як зсередини, так і зовні кожної оселі – панорамне скління додатково створює відчуття повного єднання.

Ціна котеджу в SHELEST.home площею 175 кв. коштуватиме $437 500 ($ 2500 за кв.м.), 300 кв.м. - від $750 000 ($ 2500 за кв.м.).

 

Green Hills

Green Hills

Котеджне містечко Green Hills розмістилося за 10 км від Києва, в селі Віта-Поштова Києво-Святошинського району. Добиратися з містечка і назад досить зручно: це всього 6 км Одеською трасою.

Ступінь готовності міста - висока: завершено першу і другу черги і зараз зводиться вже третя. Будинки в поселенні зводяться з цегли, газобетону та деревяно-каркасної технології. Площа поселення складає 35 га.

Вартість квадратного метра в Green Hills сьогодні становить у середньому $1800-2000. У продажу є домоволодіння різних проектів та площі: котедж у 231 кв. м коштуватиме $274 тис., 430 кв. м - $760 тис. Таким чином, замість 150-метрової квартири в елітному комплексі столиці в цьому містечку цілком можна придбати 200-метровий будинок.

Green Hills має вихід до озера та міського транспорту.

За той час, поки містечко будувалося, інвестор проекту встиг реалізувати дуже розвинену внутрішню інфраструктуру містечка, багато в чому завдяки якій у 2017 році Green Hills було визнано найкращим котеджним селищем року (у рамках міжнародної премії EE Real Estate Project Awards).

Сьогодні на території цього селища бізнес-класу є не тільки два приватні дитячі садки (Britannica Kids), а й престижна приватна школа Britannica School (1-12 класи). На належному рівні перебуває і облаштування реакраційно-оздоровчих зон. У Green Hills є майданчики для тенісу, міні-футболу, волейболу та баскетболу, тренажерні майданчики та ігрові майданчики для дітей. Торгово-розважальна складова представлена міні-маркетом, відділенням банку та кафе. Ведеться будівництво фітнес-клубу з двома басейнами та SPA-зоною. Містечко повністю оснащене відеоспостереженням, має охорону по периметру та цілодобову охорону.

Riviera Villas

Riviera Villas

Відстань від Києва до клубного селища Riviera Villas, що займає площу 50 га, становить 20 км. Розташоване містечко за Вишгородом (Вишгородський район) вздовж каналу Дніпра (село Лебедівка). Сьогодні тут збудовано вже більшу частину із запланованих 157 котеджів.

Вартість квадратного метра котеджу знаходиться в діапазоні від $1700-$2500. З наявних у продажу готових домоволодінь котедж 210 кв. м обійдеться приблизно $515 тис., вілла в 367 кв. м – $636 тис. Для будинків передбачено різні площі прибудинкових ділянок – від 13 до 75 соток.

Забудовником Riviera Villas виступає компанія Riviera Estate, яка подбала не тільки про те, щоб у кожного котеджу в селищі була своя назва, своє планування та дизайн у стилі Італійської та Французької Рівєри, а й про розвинену інфраструктуру. Деякі котеджі мають вихід у паркову зону, більшість домоволодінь виходять до води.

Біля дніпровського каналу обладнано свою набережну, зону відпочинку, ресторани, є власний причал. Як і в інших престижних котеджних містечок, Riviera Villas організована цілодобова охорона, є міні-маркет, а також все для відпочинку і занять спортом.

Прогулянкові доріжки, великі галявини і набережна з упорядкованими пляжами роблять це містечко сприятливим для відпочинку.

 

GreenTown

GreenTown

Green Town розташований біля села Крушинка Васильківського району Київської області, на відстані 12 км від столиці Одеською трасою, за 20 хвилин їзди від станції метро «Теремки». Проект займає територію 10 га, на якій розташовано лише 70 ділянок, десять з яких знаходяться біля озера. Портали нерухомості відносять це містечко до пятірки найпопулярніших і професійно виконаних. Так, згідно з рейтингом найкращих з точки зору одразу 20 професійних характеристик котеджних містечок, селище Green Town має дуже високі бали щодо продуманості архітектурних рішень та організації системи безпеки.

Девелопер пропонує 12 проектів котеджів площею до 238 кв.м, які здаються під чистове оздоблення. Вартість квадратного метра починається від $1300.

Готові домоволодіння залежно від типу проекту та деяких інших важливих параметрів сьогодні оцінюються повністю у рамках бізнес-класу: наприклад, $250 тис. за котедж у 190 кв. м та $550 тис. за домоволодіння у 228 кв. м. Таким чином, обравши замість квартири в елітному комплексі столиці котедж у цьому селищі, можна отримати втричі більшу житлову площу та ще й заощадити. Більшість проектів виконано у дуже гарному архітектурному стилі, має 1-2 рівні та великі панорамні вікна.

Як і всі представлені в цьому рейтингу міста, селище Green Town має розвинені комунікації та гідну інфраструктуру: водоймище, пляж, великий сквер, спортивний зал, міні-маркет, лазневий комплекс, майданчики для спорту та відпочинку. 

 

Вітаград

Найкращі преміум котеджні містечка та котеджі у передмісті Києва

«Вітаград» - це преміальне житло в передмісті столиці, одно- та двоповерхові котеджі в селі Ходосівка на території Ходосівського археологічного комплексу. Тут ви зможете насолоджуватися чистим повітрям та тишею і при цьому користуватися розвиненою інфраструктурою Києво-Святошинського району.

КМ «Вітаград» розташоване в тридцяти хвилинах від центру Києва. На території котеджного містечка є еко-маркет, дитячий садочок, ігровий майданчик, домашня пекарня, ресторан, кавярня, спа-салон та облаштований пляж.

В семи кілометрах від КМ розташоване перше в Україні аутлет-містечко «Мануфактура» з 75 бутиками, ресторанами, кондитерськими і кафе, а також дитячим розважальним центром «Дакленд» та ігровим майданчиком. Поряд з аутлетом знаходяться фітнес-клуб, боулінг, стрілецький тир, кінотеатр «Баттерфляй Кантрі» та «Мегамаркет». Прихильники активного відпочинку зможуть проводити час у розташованому поряд з будинком кінноспортивному клубі.

В 15 хвилинах їзди від комплексу розташована лікарня «Феофанія», в якій можуть обслуговуватися жителі котеджного містечка.

Головна особливість КМ «Вітаград» - система пасивного опалення і кондиціонування будинку. Для цього використовуються геотермальні теплові насоси, які працюють за рахунок поновлюваних природних ресурсів.

Котедж у 167 кв.м. обійдеться у $460 000 ($2 750 за кв.м.), а 280 кв.м. - $770 000 ($2 750 за кв.м.).

 

Продаж ділянок під житлову та котеджну забудову поблизу Києва

Найкращі преміум котеджні містечка та котеджі у передмісті Києва

 

Котеджне містечко біля Києва. Найкращі котеджні містечка Київська область. Котеджні містечка та селища Києва. Котеджі Київ, котеджні під Києвом. Котеджні містечка Київської області. Продаж будинків Київська область. Заміські будинки під Києвом. Елітне котеджне містечко. ТОП котеджних містечок у Київській області. Ціни на котеджі.

 

Читайте також