Э
ТОП-7 Telegram-каналів з нерухомості України

ТОП-7 Telegram-каналів з нерухомості України

Найпопулярніші Telegram-канали про ринок нерухомості України, які будуть корисні інвесторам та бізнесменам

Telegram на практиці підтверджує тренд переходу аудиторії із соціальних мереж до месенджерів, пропонуючи користувачам зручний сервіс обміну повідомленнями, файлами та, звичайно ж, створення корпоративних каналів та групових чатів.

Загальновідомо, що одним із найнадійніших інструментів інвестування є нерухомість. Такий вид інвестування є привабливим як для великих інвесторів, так і для звичайного населення, оскільки даний вид інвестування має багато переваг проти банківських вкладів чи покупки цінних паперів. Як мінімум, власник, здаючи в оренду об'єкт нерухомості, може розраховувати на стабільний пасивний дохід.

Редакція InVenture підібрала 7 популярних Telegram-каналів про нерухомість, які допоможуть шукачам об'єктів нерухомості знайти вигідний варіант для інвестування. На представлених каналах ви зможете знайти об'єкти нерухомості для купівлі, продажу, оренди або оренди з фотографіями та контактами, а також актуальні новини ринку неруховості.

  1. InVenture – канал інвестиційної компанії, де ви зможете знайти актуальні та перевірені фахівцями об'єкти комерційної нерухомості для безпечного та вигідного інвестування. Крім цього, тут також часто публікуються свіжі новини, аналітика та анонси тематичних заходів на тему комерційної нерухомості.
  2. єКвартира – експертний канал про нерухомість в Україні з 2018 року. Практичний досвід, інформація, статистика, тренди не тільки в Україні, але й за її межами. Все це допоможе вам приймати прості та правильні рішення, пов'язані з нерухомістю. Тут ви дізнаєтесь про зміни в законодавстві та отримаєте коментарі профільних спеціалістів. А щоб канал був ще й легким, на додачу читайте пости про зіркову нерухомість та приймайте участь у опитуваннях. Канал єКвартира можна використовувати як майданчик для отримання консультацій у сфері нерухомості. На зв’язку юристи, адвокати та ріелтори, тому підписуйтесь та запрошуйте своїх друзів.
  3. ANFIN Нерухомість Києва – авторський канал ріелтора Андрія Анфіногенова, який спеціалізується на купівлі/продажу і здачі в оренду квартир в місті Києві. Свою першу угоду він закрив вже через 2 тижні після початку роботи в АН «Благовіст». З тих пір минуло вже 15 років, були закриті сотні угод. ANFIN Нерухомість Києва - його власний телеграм-канал, де ви знайдете аналітичні та інформаційні статті, розбір ситуацій з власного досвіду і, звичайно, актуальні пропозиції нерухомості. Якщо хочете вигідно продати чи швидко здати нерухомість - підписуйтесь на канал, там чимало корисної і цікавої інформації, яка може вас зацікавити.
  4. Забудовники України – канал для інвесторів, які вкладають кошти у новобудови та тих, хто купує квартиру для себе. Підписавшись на канал, ви не пропустите акції, знижки та новини від забудовників. Ще тут розповідають про ризики та прибутки для інвесторів та ситуацію на ринку нерухомості з докладним описом новобудов.
  5. НЕРУХОМІ – незалежне медіа про нерухомість із власним каталогом новобудов. Тут лише достовірна інформація та перевірені факти. Це перший проєкт у сфері новобудов на боці покупця нерухомості, який допомагає зробити свідомий вибір покупки, оцінює якість пропозиції забудовника за допомогою незалежної перевірки документів та інформації. Тут ви першими будете дізнаватись про нові законопроєкти, передові технології, останні тенденції в архітектурі та урбаністиці. А також на вас чекає експертна оцінка, ексклюзивні інтерв'ю та щоденний дайджест зі зведенням найактуальніших подій зі світу житлової та комерційної нерухомості.
  6. Commercial Property – офіційний канал єдиного B2B-видання на ринку комерційної нерухомості України. Медіамайданчик є джерелом інформації про ринок нерухомості України і об'єднує як фахівців галузі, так і суміжних сегментів: девелоперські та керуючі компанії, інвесторів, консалтингові компанії, архітекторів, рітейл-операторів та іншої комерційної нерухомості. Також читайте на каналі ексклюзивні інтерв'ю з гравцями ринку і знайомтесь з тенденціями, передовими технологіями, визначними проектами та досвідом українських та зарубіжних компаній. Також на інформаційному майданчику анонсуються галузеві заходи, у тому числі івенти Commercial Property.
  7. Intergal-Bud – телеграм-канал про нерухомість від Девелопера 2020 року, компанії «Інтергал-Буд», яка є на ринку майже 20 років і за цей час стала лідером серед недержавних забудовників України. У своєму каналі девелопер розповідає про найбільш вигідні інвестиції в нерухомість. У рубриці «Квартира Тижня» пропонує різні варіанти ергономічних планувань на будь-який смак у своїх житлових комплексах на різній стадії готовності: від котловану до збудованих ЖК. Крім того, на каналі постійно з'являється дайджест актуальних новин: запуск нових проектів, динаміка цін, вигідні пропозиції, лайфхаки з ремонту. Також на каналі публікуються статті з трендів дизайну інтер'єру, ви зможете знайти безліч фото-ідей, які можна втілити у своєму будинку.


Telegram новобудови Києва продаж квартир, Telegram комерційна нерухомість новобудови київ, комерційна нерухомість у новобудовах, комерційна нерухомість у новобудовах києва, комерційна нерухомість від власника, комерційна нерухомість київ без посередників, комерційна нерухомість новобудови, продаж нерухомості в києві. Телеграм бот нерухомість Київ. Нерухомість України телеграм. Квартири телеграм. Продаж телеграм. Телеграм канал ріелтор. Телеграм канали забудовників. Telegram Канал про нерухомість.

Читайте також