Британська техкорпорація Adaptavist купила харківську ІТ-компанію Rozdoum

Британська техкорпорація Adaptavist купила харківську ІТ-компанію Rozdoum

Це перша покупка резидента «Дія.City»

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив про перше придбання резидента «Дія.City» - харківської компанії Rozdoum. Покупцем є англійська Adaptavist.

Представники Adaptavist зазначили, що раді інвестувати у довгострокову економічну стійкість України та працювати з Rozdoum як частиною The Adaptavist Group.

Як написали в блозі представники харківської компанії, вона має довгу історію співпраці з Adaptavist. Протягом багатьох років українці з британцями працювали над кількома проектами разом та поділяли спільні цінності.

Rozdoum є резидентом "Дія.City", співпрацює з Atlassian Gold Solution and Marketplace. Українська компанія пропонує клієнтам консультації, ліцензування та налаштування, оновлення та міграцію, розробку програм на замовлення та підтримку продуктів Atlassian.

Adaptavist заснована в 2005 році і налічує 600 фахівців та понад 18 тис. клієнтів по всьому світу. Компанія займається цифровизацією бізнесів, має експертизу у хмарних технологіях та допомагає знаходити аутсорс-фахівців для клієнтів.

Читайте також