Екзит Digital Future: фонд продав акції стартапу YouAppi індійській Affle International

Екзит Digital Future: фонд продав акції стартапу YouAppi індійській Affle International

Affle International придбала 100% акцій стартапу за $45 млн

Засновник венчурного фонду Digital Future Олексій Вітченко повідомив, що фонд продав акції американо-ізраїльського маркетингового сервісу YouAppi індійської компанії Affle International, проте не уточнивши, скільки акцій компанії йому належало.

Це була перша інвестиція Digital Future у раунді B, коли YouAppi залучив $13,1 млн від дев'яти фондів у 2016 році.

Анудж Кханна Сохум, генеральний директор компанії Affle заявив, що YouAppi добре відповідає моделі бізнесу CPCU компанії на платформах iOS та Android для досягнення більшого рівня перетворення конверсій у споживачів для провідних глобальних розробників ігор.

Моше Вакнін та Офер Гарнетт заснували YouAppi у США у 2011 році. Компанія має команди в США, Ізраїлі та Японії. Загалом стартап залучив $18,1 млн.

Технологія YouAppi базується на алгоритмах власної розробки та дозволяє залучати мобільних користувачів з очікуваним Lifetime Value. YouAppi аналізує особливості взаємодії користувача з іншими мобільними програмами по 25 різних факторів, тим самим підказуючи рішення щодо залучення користувачів. Таким чином, платформа працює на стику штучного інтелекту та Big Data.

Читайте також