Епіцентр Агро розпочав будівництво виробництва добрив у Вінницькій області

Епіцентр Агро розпочав будівництво виробництва добрив у Вінницькій області

Обсяг інвестицій Епіцентр Агро у нове виробництво не повідомляється

Як зазначається на сайті холдингу "Епіцентр Агро", що входить до групи компаній "Епіцентр К", у 2023 році розпочато будівництво установки з виробництва карбамідно-аміачної суміші (КАС) та рідких комплексних добрив (РКІ) у Вінницькій області.

Наголошується, що добрива планують використовувати під час посівної кампанії 2024 року.

У повідомленні наводяться слова керівниці центрального офісу департаменту аграрних питань компанії "Епіцентр Агро" Світлани Нікітюк: "У нас є дуже амбітні цілі на 2024 рік. Зміна структури посіву, подальше тестування системи No-till, власне виробництво добрив та низка інших проєктів – лише невелика частина викликів, які ми поставили самі собі. Крім того, впевнено йдемо до впровадження переробки вирощеної продукції. Це означає, що ми твердо віримо в себе як команду професіоналів, нашу компанію "Епіцентр Агро" та мирне майбутнє України".

ТОВ "Епіцентр К", створене у 2003 році, розвиває аграрний напрямок бізнесу з 2016 року. Компанія обробляє понад 160 тис. га у Вінницькій, Хмельницькій, Тернопільській, Житомирській, Черкаській та Київській областях. До складу групи входять 20 тваринницьких ферм та 15 елеваторних комплексів загальним обсягом одночасного зберігання 1,5 млн тонн.

Читайте також