Horizon Capital інвестувала у міжнародну маркетингову IT-компанію Viseven із Житомира

Horizon Capital інвестувала у міжнародну маркетингову IT-компанію Viseven із Житомира

Viseven надає послуги галузям фармацевтики та медико-біологічних наук

Американська інвесткомпанія Horizon Capital повідомила про інвестиції у міжнародну маркетингово-технологічну компанію Viseven.

Ця угода є третьою інвестицією з нового фонду компанії Horizon Capital Growth Fund IV (HCGF IV), який досяг $328 млн на останньому закритті в грудні 2023 року.

Viseven вже працює на ринках 30 країн і є успішним прибутковим бізнесом зі стабільно високими темпами зростання. Інвесткомпанія зазначила, що завдяки своїй ефективній бізнес-моделі та ціннісній пропозиції компанія зуміла збільшити виторг більш ніж утричі з 2019 року.

Заснована у 2009 році у Житомирі, Viseven налічує вже понад 700 фахівців.

Під керівництвом Наталії Андрійчук (СЕО) та співзасновників В'ячеслава Василенка (СОО) та Романа Василенка (СТО), Viseven надає послуги понад 50 клієнтам у галузі фармацевтики та медико-біологічних наук, у тому числі багатьом із топ-20 міжнародних компаній, таких як Abbott , AbbVie, Amgen, Байєр, Біоген, Іпсен, Ліллі, Ново Nordisk, Servier Laboratories та інших.

Viseven має офіси у Києві, Львові, Вінниці, Житомирі, Познані (Польща), Таллінні (Естонія), Бріджвотері (США), Джайпурі (Індія).

Читайте також