Ігор Мазепа та власник АЗС ОККО Віталій Антонов купили дозвіл на розробку родовища вапняку

Ігор Мазепа та власник АЗС ОККО Віталій Антонов купили дозвіл на розробку родовища вапняку

Держгеонадра продала спецдозвіл на розробку Мар'янського родовища вапняку (Дніпропетровська область) компанії, підконтрольної Ігорю Мазепі та Віталію Антонову

Згідно з документами, опублікованими на сайті «Prozorro.Продажі», спецдозвіл на розробку Мар'янського родовища вапняку на Дніпропетровщині Держгеонадра продала компанії засновника Concorde Capital Ігоря Мазепи та власника концерну «Галнафтогаз» (АЗС «ОККО») Віталія Антонова.

Право на розробку за 150 млн грн. на аукціоні 17 січня цього року виборола компанія «Форсаж» Ірини Атрошенко та колишнього голови Чернігівської ОДА Валерія Кулича, але пізніше компанія не підписала договору.

Після цього право придбати ліцензію отримав інший учасник торгів – ТОВ «Мар'янський кар'єр», яке запропонувало за спецдозвіл 58,3 млн грн. За даними YouControl, це ТОВ належить компанії «Кривий Ріг Цемент» Ігорю Мазепі та Віталію Антонову.

У супровідній документації до лоту зазначається, що загальна площа Мар'янського родовища перевищує 428 га, запаси вапняку – 132,3 млн т.

Читайте також