Ірландська Kingspan Group інвестує понад $280 млн у проєкт в Україні

Ірландська Kingspan Group інвестує понад $280 млн у проєкт в Україні

Допомогу у реалізації проєкту надає урядовий офіс UkraineInvest

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що ірландська компанія Kingspan Group планує реалізувати великий інвестиційний проєкт в Україні обсягом понад $280 млн. З керівництвом компанії вже було обговорено деталі реалізації проєкту відповідно до закону про держпідтримку інвестиційних проєктів із значними інвестиціями.

За словами Дениса Шмигаля, Україна сприятиме створенню інфраструктури для роботи виробничого підприємства ірландської компанії Kingspan Group, а безпосередню допомогу надаватиме урядовий офіс UkraineInvest.

Прем'єр також додав, що важливим елементом проєкту є створення понад 700 робочих місць.

Прем'єр-міністр зазначив, що Kingspan є одним із найбільших інвесторів, які прийшли в Україну під час повномасштабного вторгнення росії. Компанія є світовим лідером у сфері виробництва високотехнологічних енергоефективних будівельних матеріалів. Україні ці матеріали будуть потрібні для відновлення зруйнованого житла, індустріальних об'єктів та інших об'єктів інфраструктури. Денис Шмигаль вважає, що це також дозволить підвищити стандарти виробничих процесів в Україні до рівня найкращих світових практик.

Читайте також