Ізраїльські інвестори збудують у Бучі сучасний спортивний комплекс за $1,2 млн

Ізраїльські інвестори збудують у Бучі сучасний спортивний комплекс за $1,2 млн

Група ізраїльських інвесторів із сектору нерухомості очолить будівництво сучасного спортивно-розважального комплексу

Цей амбітний проєкт із передбачуваними інвестиціями приблизно в $1,2 млн спрямований на пожвавлення регіону та забезпечення таких необхідних місць відпочинку для місцевого населення. Цього літа комплекс площею 2700 квадратних метрів відчинить свої двері для публіки.

До початку конфлікту між росією та Україною у Бучі – мальовничому українському місті проживало близько 40 тис. осіб, переважно середнього та вищого класу. У перші дні нападу росії буча була окупована, а російські війська по-звірячому знущалися з місцевого населення і займалися мародерством. Після звільнення Бучі ЗСУ багато українських мешканців, зокрема Бучанського району, почали поступово повертатися до своїх будинків і активно шукають можливість налагодити нормальне життя.

Алекс Сотовський, ізраїльський дипломований бухгалтер, який спеціалізується на розвитку бізнесу та фінансовому управлінні ізраїльських компаній, що працюють в Україні, наголосив на важливості міжнародної допомоги з відновлення України.

«Як і багато інших міст України, Буча також перебуває у процесі реконструкції та отримує приплив міжнародних інвестицій. Проте фінансування замало. Багато міст країни не в змозі самостійно впоратися з відшкодуванням збитків і потребують допомоги підприємницьких компаній та іноземних виконавчих компаній у різних областях, особливо у сфері нерухомості, здоров'я та відпочинку. інфраструктура», - сказав він

Майбутній заміський клуб у Бучі, відкриття якого намічено на серпень цього року, розташовано у новому сучасному торговому центрі, побудованому у місті два роки тому. У заміському клубі будуть представлені такі зручності, як плавальний басейн, басейни з підігрівом для дітей, спеціальний басейн для немовлят, спа-зона з роздягальнями, джакузі, сауна, спеціалізовані зали для різних спортивних дисциплін, тренажерний зал, зона для функціональних тренувальних зон, спеціально відведені місця для індивідуальних та групових тренувань, комплекс бойових мистецтв та центр захоплюючих занять для дітей, що включає літні табори, різноманітні спортивні секції та ігрові кімнати.

За словами Сотовського, фізичне відродження українських міст має доповнюватися зусиллями з психологічного та емоційного зцілення, яке потрібне жителям країни, особливо тим, хто проживає у охоплених конфліктами районах. Це відкриває значні можливості для бізнесу іноземних інвесторів.

"Багато досліджень показують, що заняття спортом позитивно впливають на психіку і дуже допомагають у зниженні стресу, боротьбі з тривогою та покращенні настрою", - сказав він.

"Українці намагаються повернутися до нормального життя і відновити своє життя, у тому числі за рахунок занять спортом", - додав він. «Хоча війна ще не закінчилася, ми вже спостерігаємо значне зростання попиту на реєстрацію в спортзалах в основних містах країни, і очікується, що потік збільшуватиметься в міру того, як країна повернеться до нормального життя».

Читайте також