Кернел розмістить акції на $60 млн серед кваліфікованих інвесторів

Кернел розмістить акції на $60 млн серед кваліфікованих інвесторів

Агрохолдинг має намір використовувати виручені від розміщення кошти переважно для скорочення заборгованості, як того вимагають кредитори

Агрохолдинг "Кернел повідомив про рішення розпочати розміщення акцій серед кваліфікованих інвесторів, які є акціонерами компанії, з метою залучення до $60 млн для задоволення вимог поточних переговорів з пулом кредиторів та потреб компанії в капіталі з урахуванням припинення "зернової угоди" та завданих російськими ракетними ударами втрат.

Як зазначається в повідомленні компанії на Варшавській фондовій біржі, кількість акцій і ціна випуску будуть визначені в процесі формування книги заявок, організованому за правилами голландського аукціону, з урахуванням обмежень, що випливають із статутного капіталу компанії.

Згідно з проспектом, заявки приймають до вечора 28 серпня, до 31 серпня його учасники мають внести необхідний для купівлі акцій депозит, а розміщення закривають 4 вересня. При цьому, якщо подана сума буде менша за $50 млн, рада директорів може скасувати розміщення.

Читайте також