Олександр Ярославський переоформив кілька компаній на екс-гендиректора DCH

Олександр Ярославський переоформив кілька компаній на екс-гендиректора DCH

Йдеться про ТОВ "Консалт Система" і ТОВ "Ді Сі Ейч Тауер" і ще декілька компаній Олександра Ярославського

Згідно з інформацією на сайті Антимонопольного комітету України, Артем Александров, колишній генеральний директор DCH, протягом останніх місяців став власником низки компаній, які раніше належали бізнесмену Олександру Ярославському.

Так, у вересні 2023 року Артем Александров став власником ТОВ "Консалт Система", а у листопаді – власником ТОВ "Ді Сі Ейч Тауер", які раніше були записані на компанії Олександра Ярославського. Обидві угоди було здійснено без дозволу органів Антимонопольного комітету України.

З початку 2024 року, за даними аналітичної системи Contr Agent, на Артема Александрова було перереєстровано ще принаймні три компанії Ярославського: ТОВ "ГА Проєкт", ТОВ "Хаб Солюшинз" та ТОВ "Харків Трактор Інжиніринг".

Артем Александров у 2008-2013 роках був директором холдингу Олександра Ярославського – DCH (Development Construction Holding). За даними Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, на Артема Александрова оформлено харківський готель Kharkiv Palace. Крім того, він на паритетних засадах із британцем Майклом Боттчером володіє казино у цьому готелі.

Читайте також