Philip Morris побудує нове виробництво у Львівській області за більш ніж $30 млн

Philip Morris побудує нове виробництво у Львівській області за більш ніж $30 млн

Виробництво планують запустити у першому кварталі 2024 року

Тютюнова компанія Philip Morris International заявила, що інвестує понад $30 млн у запуск нового виробництва у Львівській області,

Зазначається, що локація для нового виробництва була запропонована урядовим офісом із залучення та підтримки інвестицій (UkraineInvest).

Вже у липні поточного року планується розпочати підготовчі роботи з будівництва фабрики, а запуск виробництва орієнтовно має відбутися у першому кварталі 2024 року.

Завдяки запуску підприємства буде створено понад 250 робочих місць, переважно зайнятих у виробництві. Працевлаштування насамперед буде запропоновано працівникам харківського підприємства «Філіп Морріс».

Массімо Андоліна, президент європейського регіону Philip Morris International відзначив; «Ця інвестиція є потужним сигналом для інших міжнародних інвесторів – впевненості в економіці України, українському народі та майбутньому України».

«Ми не чекаємо на кінець війни – ми інвестуємо зараз», – додав Максим Барабаш, гендиректор «Філіп Морріс Україна».

ПрАТ «Філіп Морріс Україна», що входить до Philip Morris International, працює в Україні понад 20 років і володіє фабрикою в Харківській області. До війни фабрика була експортним хабом для більш як 20 країн світу, зокрема таких великих ринків, як Японія та Єгипет.

Через війну виробництво «Філіп Морріс» у Харківській області було зупинено, і компанія почала імпортувати продукцію в Україну.

У травні ми повідомляли, що тютюнова компанія Philip Morris International планує запуск альтернативного виробництва замість зупиненої фабрики у Харківській області.

Читайте також