Roosh Ventures інвестував у берлінську платформу для управління даними Glass Flow

Roosh Ventures інвестував у берлінську платформу для управління даними Glass Flow

Стартап Glass Flow залучив $1,1 млн у рамках pre-seed раунду

Український венчурний фонд Roosh Ventures інвестував у берлінський стартап GlassFlow, який працює над рішенням, що дозволяє Python-інженерам створювати та змінювати свої пайплайни за лічені хвилини. GlassFlow намагається демократизувати обробку даних у режимі реального часу, допомагаючи організаціям та Python-інженерам з різним досвідом розкрити весь потенціал потокових даних.

Український фонд Roosh не розкрив суму інвестицій у Glass Flow, зазначивши лише, що фонд інвестує у стартапи на pre-seed – Series A до $1 млн.

Серед інших інвесторів у цьому раунді – High-Tech Gründerfonds та Robin Capital, TinyVC. Ангел-інвесторами виступили Томас Домке, CEO GitHub та Хейкі Ноусіайнен, кофаундер та CTO Aiven.

Засновниками GlassFlow є Арменд Авдіжаж та Ашиш Багрі, які мають понад 10 років досвіду роботи в галузі обробки даних у режимі реального часу.

Фонд Roosh Ventures, запущений в 52021 Денисом Дмитренко і Сергієм Токарєвим, інвестує в стартапи в сферах AI, fintech, геймінг і health tech.

За час своєї роботи фонд Roosh Ventures проінвестував у такі стартапи як Deel, Guarantors, Oura, Pipe, Alma, Playco, Dapper Labs, Alter та більше 35 інших компаній.

Читайте також