Стартап Permit.io залучив $8 млн, серед інвесторів — український венчурний фонд Roosh Ventures

Стартап Permit.io залучив $8 млн, серед інвесторів — український венчурний фонд Roosh Ventures

Стартап Permit.io оголосив про новий раунд інвестицій у розмірі $8 млн в рамках раунду фінансування Series A.

Серед інвесторів — український венчурний фонд Roosh Ventures. Очолив раунд американський фонд Scale Venture Partners, також в компанію проінвестували NFX, Verissimo Ventures, Firestreak та 92712.

Оскільки штучний інтелект стає все більш інтегрованим у бізнес-процеси, виникає потреба керувати тим, як AI-агенти отримують доступ до даних і використовують їх. Продукт Permit.io задовольняє цю нову вимогу, надаючи механізми для контролю доступу AI-агентів.

Permit.io — це стартап родом з Ізраїлю, який заснували колишні інженери з Facebook, Microsoft та Rookout, а технологіями стартапу вже користуються понад 20 компаній, серед яких Tesla, Accenture, Cisco, Schneider Electric, SignifyHealth (частина CVS, американської корпорації в сфері охорони здоров’я), Salt.Security та інші.

Залучене фінансування дозволить компанії швидко масштабуватися, просуваючи на ринку новий унікальний продукт — Permit.io Approval Flows, який спрощує управління процесами авторизації в застосунках. Approval Flows розв’язує нагальну проблему, з якою часто стикаються розробники, які витрачають багато часу на створення, управління, та підтримку авторизації в застосунках — в тому числі для ботів та агентів зі штучним інтелектом (AI-агентів).

Вбудовані хмарні застосунки (застосунки, які розроблені для роботи в хмарі) стають все більш популярними — тут максимально ретельний контроль є необхідним. Через це компанії постійно стикаються з новими вимогами до авторизації, а розробники мають по колу виконувати повторювані операційні завдання замість того, щоб працювати над основними функціями застосунків, витрачаючи додаткові ресурси на підтримку продукту.

Автоматизуючи та спрощуючи процес авторизації, продукт Permit.io допоможе компаніям заощадити значну кількість часу та грошей.

“Наше no-code рішення усуває необхідність наймати додаткових співробітників, обслуговувати та шукати обчислювальні потужності для налаштування авторизації в різних застосунках. Залучені кошти допоможуть нам швидко масштабуватися, щоб задовольнити попит, в тому числі розширити присутність у США”, — пояснює співзасновник і CEO Permit.io Ор Вайс.

Approval Flows — це комплексне рішення для команд розробників, які хочуть безпечно давати іншим доступ до своїх застосунків та файлів. Ця платформа спрощує складні процеси авторизації, пропонуючи інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Тобто навіть користувачі без технічних знань зможуть налаштувати параметри авторизації без необхідності писати код.

Наприклад, коли до команди інженерів приєднується новий керівник (lead), замість того щоб надавати йому доступ до кожного окремого файлу, Approval Flows дає можливість просто призначити людині роль “Lead”, яка автоматично надасть людині усі доступи та дозволи на користування певними файлами.

“Permit — це геймчейнджер серед рішень для управління доступами, який автоматизує ручну роботу та заощаджує дорогоцінний час для інженерів, яким доводиться зміщувати фокус з покращення продукту на підтримку та адміністрування додатків. Надактивна підтримка спільноти та лідерство Ора та Асафа, досвічених підприємців та ветеранів індустрії, які очолюють сильну технічну- та бізнес-команду, лише підсилюють нашу впевненість у правильності обраного напрямку розвитку компанії та темпу її зростання. Roosh Ventures пишається нагодою доєднатись до шляху Permit.io, і ми з нетерпінням дивимось у майбутнє”, — коментує угоду Іван Тараненко, Associate в Roosh Ventures.

Читайте також