Стартап Rollstack підняв Seed-раунд на $1,9 млн за участю українського Roosh Ventures

Стартап Rollstack підняв Seed-раунд на $1,9 млн за участю українського Roosh Ventures

У раунді також взяли участь такі інвестори, як Y Combinator, UpHonest Capital, Kima Ventures, Goodwater Capital, Monte Carlo Capital

Стартап Rollstack створив платформу, яка автоматично генерує та оновлює слайд-деки та документи, збираючи дані з різних джерел, включаючи інструменти бізнес-аналітики, CRM та сховища даних. Найпоширеніші випадки використання продукту Rollstack – це бізнес-огляди, фінансова звітність та презентації для клієнтів.

Як відомо, періодична звітність – це основа процесу прийняття рішень для команд з аналітики, фінансів, бізнес-операцій, роботи з клієнтами та маркетингу. Однак цей процес займає кілька годин на тиждень і практично щодня, і потребує особливої уваги та точності.

Rollstack автоматизує процес створення та оновлення бізнес-оглядів, фінансових звітів, презентацій для клієнтів, пітч-деків та різноманітних презентацій. Ця автоматизація дозволяє командам зосередитися на своїх основних завданнях, таких як аналіз і стратегія, а не на виснажливому процесі створення звітів.

Rollstack дозволяє користувачам вбудовувати дані та візуалізації з платформ даних, таких як Tableau, Looker та Metabase, безпосередньо в контент-платформи, серед яких Google Slides, PowerPoint, Google Docs, Word та Notion. Це спрощує виснажливий процес створення та оновлення слайдів і документів на основі даних.

Rollstack має щомісячний ріст клієнтської бази у 50% та працює з різними за величиною компаніями – від стартапів до великих публічних компаній.

“Rollstack має всі складові історії успіху у сфері технологічних інвестицій. Команда має великий досвід роботи у сфері технологій — від стартапів до таких гігантів індустрії, як Deel та Pinterest. Rollstack готові здійснити революцію на ринку візуалізації даних обсягом $7,4 млрд з величезним потенціалом. Продукт Rollstack допомагає автоматизувати багато процесів візуалізації даних і вже викликає інтерес у визнаних компаній. Ми раді стати частиною цієї історії разом з Kima Ventures, Y Combinator, Goodwater Capital та багатьма іншими. Ми впевнені, що Rollstack — це майбутнє інновацій у своєму секторі.” – коментує угоду Андрій Тимовський, молодший партнер Roosh Ventures.

Читайте також