Стартап Saldo Apps підняв раунд від групи інвесторів на чолі з українським hi5 Ventures

Стартап Saldo Apps підняв раунд від групи інвесторів на чолі з українським hi5 Ventures

Сума раунду не розголошується

Це перші зовнішні інвестиції для американського стартапу з українським корінням з екосистеми групи IT-компаній Netpeak Group, Saldo Apps. Сторони не розкривають, за якою оцінкою Saldo Apps відбулася угода.

Saldo Apps було засновано у 2019 році Радомиром Новковичем. У 2021 році стартап ORTY Михайла Попчука обʼєднався зі Saldo Apps. В травні 2022 року Михайло Попчук вийшов з бізнесу.

Генеральний партнер hi5 Ventures та інвестор pre-seed раунду Леонід Подобєдов: «Команда Saldo Apps має детальний план, як зрости від $1 до $10 млн виручки протягом наступних кількох років, і стратегію зростання до 2027 року»,

Saldo Apps представляє собою фінтех-екосистему мобільних та веб-сервісів для фінансового управління та обліку для самозайнятих осіб, мікробізнесів та фінансово освічених осіб по всьому світу.

Стартап створив один продукт, який включає чотири доступні додатки: Invoice Maker, Mileage Tracker, Receipt Scanner та Saldo Finance. Приблизно 78% виторгу компанія отримує з США, ще 19% припадає на Австралію, Канаду та Велику Британію.

Залучені інвестиції компанія планує витратити на поєднання існуючих застосунків в єдину екосистему зі спільним бекендом та all-in-one веб-версією.

Читайте також