Українська платформа для психологів Mindly залучила $2 млн у seed-раунді

Українська платформа для психологів Mindly залучила $2 млн у seed-раунді

Інвестиції залучені від європейського фонду Inovo VC та відомого ангельського інвестора Патріка Бакмана, співзасновника компанії MariaDB та венчурного фонду OpenOcean VC

Стартап Mindly є високотехнологічною онлайн-платформою для психологів та їх клієнтів, яку у 2022 році створили Дмитро Подолєв та Марія Смеречук. За час свого існування Mindly значно збільшив свій річний дохід зі $100 тис. до майже $10 млн, ставши лідером на українському ринку завдяки стратегіям product-first та technology-first.

У Mindly зараз понад 300 тис. користувачів та понад 1300 психологів.

Як зазначають у компанії, Mindly пропонує передове технологічне рішення, що полегшує роботу психологів та забезпечує простий та зручний доступ до психологічних послуг для клієнтів. Компанія прагне зробити психологічну допомогу доступною кожному, долаючи географічні обмеження та забезпечуючи прозорість та простоту процесу терапії.

Mindly залучив $2 млн інвестицій, від впливового інвестиційного фонду з капіталом більш ніж €100 млн – Inovo VC. Серед значних інвестицій фонду – Preply, Booksy, Tidio, Packhelp, Infermedica, Spacelift та понад 30 інших компаній. Іншим інвестором став Патрік Бакман – співзасновник компанії MariaDB та венчурного фонду OpenOcean VC.

Mindly планує у 2024 році інтенсивно розширюватись, оскільки бачить численні ринкові можливості в Європі, США, Африці та Азії. Однією з переваг компанії є те, що її технологічна платформа дозволяє швидко та легко масштабуватись на нові ринки.

Грунтуючись на внутрішніх оцінках Mindly за загальною кількістю доступних психологів та їх середніх річних зарплат і припускаючи, що Mindly займе від 10% до 15% світового ринку, компанія прогнозує, що її потенційно досяжний ринок складатиме близько $5 млрд.

Читайте також