Українська TechMagic купила Dynamo Development із центром розробки у Києві

Українська TechMagic купила Dynamo Development із центром розробки у Києві

Львівська сервісна компанія розраховує завдяки покупці посилити свою присутність на американському ринку та прискорити своє зростання

Згідно умов угоди, Dynamo Development стане підрозділом TechMagic і працюватиме як окремий Delivery Unit, а департамент Salesforce стане частиною дочірньої компанії TechMagic - MagicFuse. Також буде збережено команду та робочі підходи.

Сума угоди не розкривається, але джерела AIN.UA стверджують, що вона становить не менше ніж $3 млн, а саме видання передбачає, що йдеться про $1 млн.

Co-Founder, СЕО TechMagic Олег Даць повідомив про те, що компанія ще до війни шукала рішення для ефективного масштабування компанії, а досвід та репутація Dynamo дозволить розширити присутність компанії в США та доповнить портфоліо стабільними та багатообіцяючими клієнтами.

Процес інтеграції планується завершити на початку 2023 року. У результаті в TechMagic працюватимуть близько 300 фахівців. У майбутньому компанія має намір інвестувати у розвиток делівері-центрів та розширення команди. Окрім того, очікується відкриття офісу у Кракові.

Dynamo Development була заснована у Нью-Йорку, а її розробний центр розташований у Києві. Компанія фокусується на таких сферах, як фінанси, охорона здоров'я та нерухомість.

TechMagic, у свою чергу, це українська компанія з центром розробки у Львові, яка спеціалізується на розробці веб та мобільних проектів, використовуючи JavaScript, AWS та Serverless стек.

Читайте також