Український агрегатор вакансій Jooble інвестував у маркетплейс для рекрутерів-фрілансерів Teraz Work

Український агрегатор вакансій Jooble інвестував у маркетплейс для рекрутерів-фрілансерів Teraz Work

Сума угоди не розкривається

Агрегатор вакансій Jooble оголосив про pre-seed інвестиції в сервіс для рекрутерів-фрілансерів Teraz Work, який дозволяє рекрутерам отримати доступ до великої кількості вакансій у сфері масового найму за кордоном.

Крім інвестицій, Teraz Work отримає підтримку від Jooble у маркетингу та допомогу з розвитком бізнесу.

Роботодавець може використовувати сервіс для передачі завдання по найму персоналу рекрутерам Teraz Work, надавши дані про кількість необхідних працівників, їх кваліфікацію та визначивши, скільки він готовий платити за послугу рекрутменту. Після цього спеціалісти з найму Teraz Work відберуть кандидатів відповідно до вимог та виберуть відповідних кандидатів. Оплата за послугу підбору персоналу провадиться лише після того, як кандидат проходить випробувальний термін у роботодавця.

CEO проєкту Олександр Дятлов розповів: «Ми хотіли створити сервіс, який допомагав би рекрутерам знаходити фріланс-проєкти, а роботодавцям швидко та якісно закривати вакансії за допомогою залучення досвідчених рекрутерів ззовні».

У планах Teraz Work, чия платформа зараз налічує понад 800 зареєстрованих рекрутерів, масштабуватимуться в Європі.

За оцінками Teraz Work, лише в Україні понад 50 тис. рекрутерів-фрілансерів, які працюють у сфері масового найму. Платформа Teraz Work надає можливість таким рекрутерам отримати доступ до набагато більшої кількості замовлень.

Читайте також