Український medtech-стартап DrugCard залучив нові інвестиції від New Nordic Ventures та інших інвесторів

Український medtech-стартап DrugCard залучив нові інвестиції від New Nordic Ventures та інших інвесторів

Розмір ранду не розголошується

Співзасновник та керівник стартапу DrugCard Дмитро Горилік повідомив про залучення нового раунду інвестицій. Лід-інвестором раунду став фонд New Nordic Ventures.

Одним із інвесторів стартапу став бізнес-янгол Петро Чернишов, який періодично інвестує в українські стартапи на ранніх стадіях. Чернишов виступив як ангельський інвестор і продовжує працювати як Business Advisor.

Як відомо, у 2021 році стартап вже залучав інвестиції, а саме €255 тис від фармацевтичної компанії Фармак та іспанського венчурного фонду Think Bigger Capital.

DrugCard – український medtech-стартап. Команда створює платформу автоматичного моніторингу медичної літератури. Продукт допомагає фармацевтичним компаніям знизити витрати, оптимізувати рутинні процеси та забезпечити відповідність регулятивним вимогам у фармакоспостереженні.

Залучені інвестиції планується направити на масштабування ринку Європи.

DrugCard сьогодні забезпечує клієнтів на ринках України, Польщі, Фінляндії, Іспанії, Німеччини, Хорватії, Італії, Грузії і т.д. Покриття продукту моніторингу медичної літератури становить 43 країни.

Читайте також