Український Roosh X інвестував у американський освітній стартап Highfive

Український Roosh X інвестував у американський освітній стартап Highfive

Підрозділ української інвестгрупи Roosh інвестував $250 тис. в американський освітній стартап Highfive, який автоматизує процеси звітності та знижує конфліктність учнів у школах

Roosh X, інвестиційний напрямок Roosh Investment Group, оголосив про інвестиції в американський освітній стартап Highfive.

Стартап Highfive пропонує рішення, що допомагає вчителям подолати проблемну поведінку учнів. Додаток, що використовує ШІ, дозволяє як фіксувати поведінкові патерни учнів, так і пропонувати конкретні рішення і відстежувати прогрес.

Стартап працює у 36 штатах США. Кількість активних користувачів щомісяця – 30 тис. Наступна мета стартапу – охопити 100 нових шкіл та залучити 15 тис. нових користувачів до кінця року.

В рамках співпраці з Roosh X стартап розробляє нову версію продукту, яка дозволяє автоматизувати частину ручної роботи та процеси звітності, а також розширює функціонал програми на основі ШІ.

Освітній стартап Highfive, заснований у 2023 році, поставив за мету подолати патерн «школа – в'язниця» у навчальних закладах США. За допомогою програми Highfive вчителі отримують доступ до науково перевірених стратегій для ефективного управління дисципліною у класі.

Читайте також