Український сайт з пошуку роботи Jooble інвестував $1 млн в онлайн-школу JayJay

Український сайт з пошуку роботи Jooble інвестував $1 млн в онлайн-школу JayJay

Інвестиційна угода відбулася у рамках проекту Jooble Venture Lab – власної стартап-студії агрегатора вакансій

Стартап-студія Jooble Venture Lab, яка перебуває під управлінням українського агрегатора вакансій, здійснила свої перші інвестиції у стартап у сфері онлайн освіти JayJay, який працює на ринку онлайн-освіти Індонезії та заснований українцем Віталієм Сьомкою.

Угода відбулася в раунді А, коли продукт має клієнта і вже дає дохід. Інвестиції від Jooble допоможуть JayJay масштабувати бізнес та збільшити продажі.

Повідомляється, що угода передбачає міноритарну участь Jooble у капіталі стартапу. Інвестиції мають стратегічний характер: крім фінансування, JayJay отримає підтримку від Jooble у маркетингу та технологіях, зокрема у напрямку Data-science.

JayJay, запущений на ринку Індонезії влітку 2021 року, є онлайн-школою цифрових, креативних і технічних професій за допомогою у працевлаштуванні. Стартап спеціалізується на додатковій освіті для дорослих як у професійному, так і в розважальному/хобі форматах.

На думку Романа Прокоф'єва, співзасновника Jooble, такі компанії, як JayJay, дозволять суттєво змінити якість життя через навчання та нову роботу у сучасних сферах.

Продуктом Jooble в Індонезії щомісяця користується понад 1 млн. користувачів. Завдяки досвіду Jooble стартап JayJay зможе пришвидшити темпи розвитку свого бізнесу.

Віталій Сьомка, засновник JayJay, у свою чергу заявив, що мета стартапу – навчити 1 млн студентів протягом перших 3 років.

Читайте також