Укрексімбанк запрошує до торгів з  продажу активів м’ясопереробного бізнесу

Укрексімбанк запрошує до торгів з продажу активів м’ясопереробного бізнесу

Торги заплановано на 1 червня 2023 року в електронній системі ДП «СЕТАМ»

Державний Укрексімбанк пропонує інвесторам взяти участь в аукціоні з продажу виробничої нерухомості та обладнання, які належать колишньому регіональному лідеру в галузі м’ясопереробної промисловості. Бізнес-діяльність боржника охоплювала суттєву частину ринку охолодженої та замороженої яловичини Рівненщини. Активи компанії розташовані у м. Дубно по вулиці Савура Клима.

Перелік виробничих потужностей:

Виробничий комплекс з переробки м’яса та виготовлення м’ясо-ковбасних виробів (склад готової продукції) загальною площею 1 222 кв. м; склад цукру загальною площею 273 кв. м; ковбасні, забійні, цехи обвалки загальною площею близько 2 444 кв. м; холодильник площею 1 592 кв. м.

На продаж також виставлені: адміністративно-складське приміщення загальною площею 235 кв. м; адміністративний корпус загальною площею 1239 кв. м; приміщення прохідної площею 11 кв. м; склад-магазин загальною площею 84 кв. м; земельна ділянка площею  2,74 га, цільове призначення – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Торги заплановано на 1 червня 2023 року в електронній системі ДП «СЕТАМ».

Стартова ціна складає 25,4 мільйона гривень. 

Крім об’єктів нерухомості виробничого та адміністративного призначення, пропонується належне боржниковірухоме майно – виробниче обладнання в кількості 125 од., використання якого забезпечувало технологічний процес від передзабійного утримання худоби до виробництва готової продукції, її зберігання та реалізації.

Торги заплановано на 1 червня 2023 року в електронній системі ДП «СЕТАМ».

Стартова ціна складає 5,2 мільйона гривень.  

Читайте також