Ушастий нянь стає Вухастиком: співвласники EVA інвестують 400 млн грн у відновлення виробництва

Ушастий нянь стає Вухастиком: співвласники EVA інвестують 400 млн грн у відновлення виробництва

ТОВ "Крайтекс-Сервіс" з групи компаній Afina запустило завод "Вінницяпобутхім" після 18 місяців простою

Засновник та співвласник національних торгових мереж EVA та VARUS Руслан Шостак повідомив про те, що ТОВ "Крайтекс-Сервіс" із групи компаній Afina запустило підприємство, відоме як виробник засобів для прання "Вухатий нянь" (нова назва "Вухастик"). У грудні минулого року завод АРМА передало під управління ТОВ "Крайтекс-Сервіс".

За словами Руслана Шостака, щоб запустити завод ТОВ "Крайтекс-Сервіс" фінансує близько 400 млн грн. Гроші підуть на операційні витрати, сировину, запаси у процесі виробництва, запаси готової продукції та погашення дебіторської заборгованості.

Руслан Шостак упевнений, що вже у перший рік управління активами ТОВ "Крайтекс-Сервіс" принесе державі дохід у розмірі 100 млн. грн.

"Взяти в управління актив та налагодити виробництво – це теж підтримка економіки: робочі місця, українські товари на полицях магазинів, перспективи розвитку як в Україні, так і за її межами", – вважає Шостак.

ТОВ "Крайтекс-Сервіс" належить до групи компаній Afina. Її бенефіціарами є бізнесмени Руслан Шостак та Валерій Кіптик, яким також належать мережа супермаркетів Varus та мережа магазинів EVA. Afina випускає побутову хімію під брендами PRIDE, iFresh, вологі серветки! YES, папір "Джамбо" та рушники на рулоні.

Власником Вінницяпобутхіму є російський олігарх, член партії "Єдина Росія" Володимир Плесовських. Компанія "Нєвская косметіка", що належить Плесовським, придбала Вінницяпобутхім у його топ-менеджменту у 2006 році. У липні минулого року актив було заарештовано.

Читайте також