Wargaming продала частку у київській ігровій студії Frag Lab

Wargaming продала частку у київській ігровій студії Frag Lab

Ім'я нового власника та фінансову сторону угоди не розголошують

Компанія Wargaming, паблішер київської ігрової студії Frag Lab, вийшов із цього проекту.

Frag Lab була заснована у 2017 році вихідцями з київського Crytek, зокрема людьми, які працювали над Crysis franchise, Battlefield 2 та Warface. CEO команди Макс Дембік раніше був керуючим директором Crytek Kiev

Wargaming стала партнером Frag Lab у березні 2019 року. Тоді компанії анонсували спільну роботу над free-to-play-шутером нового покоління, яке мало працювати на сервісах AWS, Amazon GameLift та Amazon Lumberyard. Йшлося про гру Shatterline, над якою команда продовжувала працювати навіть у період повномасштабної війни.

Вихід Wargaming із проекту Frag Lab відбувся у серпні 2022 року. За словами представників київської компанії, співпрацю з Frag Lab завершили "у рамках оптимізації продуктового портфоліо компанії".

У Frag Lab також зазначили, що протягом кількох років Wargaming фінансував розробку та виступав видавцем Shatterline, що дозволило українській студії вирости з 70 до 200 співробітників, розвивати та вдосконалювати гру весь цей час. За рішенням Wargaming, всі напрацювання та технології залишилися за Frag Lab.

Інформації про нового партнера студії поки що немає.

Читайте також