Започаткований українцями стартап Rentberry залучив $15 млн у краудфандингу

Започаткований українцями стартап Rentberry залучив $15 млн у краудфандингу

Восени 2023-го компанія має намір провести ще один краундфандинговий раунд на суму $30 млн з оцінкою $100 млн

Співзасновник Rentberry Олексій Любінський підтвердив, що у 2022 році стартап залучив понад $15 млн від 9000 інвесторів. Кошти були залучені через краудфандинг на таких платформах як StartEngine, WeFunder та Republic.

Олексій Любінський розповів: «Ми використовували наше «ноу-хау», щоб залучити капітал через контакти з інвесторами. Ми також допомогли низці українських компаній залучити капітал, таким як Sirocco Energy, SolarGaps та багато інших».

Rentberry – це український стартап у сфері нерухомості. Спочатку запускався на ринку у США, проте надалі сервіс масштабувався також на Європу та Азію.

Платформа Rentberry орієнтована на довгострокову оренду житла та переводить усі процеси – перегляд квартири, підписання договорів та щомісячні платежі – в онлайн. Особливість Rentberry полягає в тому, що на сайті можна пропонувати свою ціну за квартиру, буквально перетворюючи процес оренди в аукціон.

Rentberry заснували українці Олексій Любінський, Лілія Остапчук, Олександр Котовсков та Денис Голубовський. Розробка продукту зосереджена у Києві. Наразі українська команда налічує 30 осіб.

Rentberry оперує у більш ніж 100 країнах та має 3 млн активних користувачів щомісяця. На платформі розміщують понад 9 млн пропозицій від орендарів щодня.

Читайте також