Apollo надасть кредити на понад $4 млрд компаніям прямих інвестицій

Apollo надасть кредити на понад $4 млрд компаніям прямих інвестицій

Apollo активізує нетрадиційне кредитування (NAV) приватних інвестиційних компаній, які прагнуть залучити кошти у складному середовищі з високими витратами

Повідомляється, що деякі з транзакцій Apollo Global Management Inc включають кілька кредитів на суму більше $1 млрд кожен.

Фірми прямих інвестицій - і приватні кредитні фірми - збільшили використання фінансування NAV, оскільки традиційні варіанти запозичення вичерпуються із закінченням ери дешевого боргу та легкого укладання угод.

Розширення нью-йоркського гіганта своїх фінансових можливостей NAV також демонструє, як він робить більше кроків, щоб стати «альтернативним управляючим активами», пропонуючи вибір на відміну від банків Уолл-стріт, які знижують ризик.

За словами деяких джерел, кредити частково надходитимуть від спонсорського та допоміжного бізнесу Apollo, відомого як S3, а також від інших підрозділів.

Apollo нарощує свою присутність у сфері прямого кредитування та структурованого кредитування завдяки зростанню свого страхового підрозділу Athene.

Читайте також