Apollo.io оцінюється в $1,6 млрд за рахунок фінансування продажів технологій

Apollo.io оцінюється в $1,6 млрд за рахунок фінансування продажів технологій

Платформа технологій продажів залучила нове фінансування у розмірі $100 млн

Технологічна компанія Apollo.io заявляє, що отримала інвестиції від Bain Capital Ventures за участю існуючих інвесторів, включаючи Sequoia Capital, Tribe Capital та Nexus Venture Partners. Минулого року компанія була оцінена приблизно у $900 млн після раунду фінансування в $110 млн.

Apollo.io заявляє, що має більше 500 тис. компаній і мільйони користувачів платформи для інструментів управління процесами продажів і маркетингу. Згідно з веб-сайтом компанії, до її клієнтів входять платіжна платформа Stripe Inc., компанія з виробництва електронних підписів DocuSign Inc. та команда Utah Jazz Національної баскетбольної асоціації.

Його платформа систематизує дані про клієнтів, щоб допомогти користувачам здійснювати більше продажів. Apollo.io заявляє, що наразі використовує штучний інтелект для адаптації повідомлень електронної пошти.

Співзасновник і генеральний директор Тім Чжен заявив, що його продукти "автоматизують безліч нудних речей, які в іншому випадку доводилося б робити вручну". Він сказав, що первинне публічне розміщення акцій є "довгостроковою метою" компанії.

Офіційно базуючись у Сан-Франциско Apollo.io позиціонує себе як компанія, орієнтована на віддалену роботу. У компанії працюють 450 співробітників у 30 країнах.

Читайте також