Ares побила рекорд приватного кредитування з новим фондом у $34 млрд

Ares побила рекорд приватного кредитування з новим фондом у $34 млрд

Ares Management Corp зібрала майже $34 млрд для свого нового фонду прямого кредитування, що стало найбільшим збором коштів на зростаючому ринку приватного кредитування

Ares Senior Direct Lending Fund III залучив близько $15 млрд у вигляді зобов'язань за акціонерним капіталом, що перевищує його цільові $10 млрд. За словами Мітча Голдштейна, керівника кредитної групи фірми, загальний капітал фонду більш ніж удвічі перевищує цю суму, якщо врахувати кредитне плече та окремо керовані рахунки.

Збір коштів є останнім у низці гучних угод для Ares та приватного кредитного світу загалом. Goldman Sachs Group Inc. лише кілька місяців тому зібрала понад $20 млрд, включаючи $13 млрд акціонерного капіталу, що зробило її найбільшим інструментом у галузі до останнього залучення капіталу Ares, згідно з даними, зібраними Preqin.

"Це дуже примітно - кількість та якість нашої бази інвесторів у цьому фонді, яка була глобальною і представляла всі типи інвесторів", - сказав Голдштейн в інтерв'ю.

Створення такого величезного фонду наголошує на динаміці в галузі обсягом близько $1,7 трлн, де кожен великий альтернативний управляючий активами вкладається в те, що стало одним із найгарячіших бізнесів на Уолл-стріт. Прямі позики стали основним джерелом фінансування для компаній, у той час як ставки залишаються високими, а регулювання обмежує участь банків у деяких із ризикованих позик.

Читайте також