Banner Ridge залучає $2,15 млрд для флагманського вторинного фонду

Banner Ridge залучає $2,15 млрд для флагманського вторинного фонду

Фонд купуватиме частки в існуючих фондах, які інвестують у проблемні борги та особливі ситуації

Banner Ridge Partners залучила $2,15 млрд для вторинного фонду, який купуватиме частки в існуючих фондах, які інвестують у проблемні борги та особливі ситуації.

Це перевищило цільовий показник компанії в $1,4 млрд, заявив в інтерв'ю співзасновник Ентоні Кусано, зазначивши, що вищі відсоткові ставки та нестача ліквідності на ринку створюють інвестиційні можливості.

Пенсійні фонди та сімейні офіси були серед інституційних інвесторів, які взяли на себе капітальні зобов'язання щодо створення компанії, повідомила у середу компанія Banner Ridge зі штаб-квартирою у Нью-Йорку.

Вторинні інвестори набувають позиції в приватних фондах у існуючих спонсорів або надають капітал для нових інструментів, які створюються управляючими фондами для більш тривалого зберігання наявних активів. Згідно зі звітом Jefferies Financial Group Inc., світовий обсяг ринку в першій половині 2023 року становив $43 млрд, що на 25% менше, ніж за той же період роком раніше.

Banner Ridge, що управляє $7,3 млрд, була заснована в 2019 році Кусано та Сі Джей Дріссеном, які раніше разом працювали в Siguler Guff & Co.

Читайте також