Берлінський стартап цифрової охорони здоров

Берлінський стартап цифрової охорони здоров'я Patient21 залучив €100 млн

Компанія має намір використати фінансування для міжнародної експансії

Patient21, чотирирічний німецький стартап, що поєднує у собі платформу цифрової охорони здоров'я з реальними клініками, залучив €100 млн у раунді фінансування серії C під керівництвом ізраїльської венчурної фірми Pitango.

Платформа Patient21, заснована в Берліні в 2019 році, охоплює практично весь цикл пацієнтів: від онлайн-бронювання до цифрових історій хвороби, реєстрації, виставлення рахунків, страхування та багато іншого.

Хоча телемедицина в останні роки знаходиться на висхідній траєкторії, дещо прискореній глобальною пандемією, платформа Patient21 примітна тим, що не пропонує варіант віддаленого медичного обслуговування, як його американський аналог Carbon Health. Натомість компанія розробила пропрієтарне програмне забезпечення для управління пацієнтами, а потім направляє їх у свої більш ніж 50 амбулаторних клінік по всій Німеччині.

Компанія заявляє, що зараз вона супроводжує понад 300 тис. відвідувань пацієнтів щороку, і в майбутньому вона планує розширитися, щоб охопити додаткові галузі охорони здоров'я, і вона може поширитися на віртуальну охорону здоров'я.

Читайте також