Bitcoin став найефективнішим активом у першому кварталі 2023 року

Bitcoin став найефективнішим активом у першому кварталі 2023 року

Динаміка зазначеної криптовалюти затьмарила найпопулярніші активи

Як повідомило видання Bloomberg, з початку року Bitcoin перевершив за прибутковістю S&P 500, золото, нерухомість та Nasdaq 100.

Криптовалюта Bitcoin, яка вважається флагманом крипторинка, з січня зросла у ціні на 70%.

Експерти відзначають зростання інтересу до флагманської криптовалюти на тлі розвитку банківської кризи у США. На їхню думку, інвестори переконалися, що банківський сектор менш стабільний і тому розпочали пошук альтернативи для вкладення коштів. Так, для багатьох користувачів нею став Bitcoin.

Вранці 30 березня Bitcoin навіть вдалося досягти річного максимуму. Згідно з даними криптовалютної біржі Binance, на своєму піку ціна ВТС досягла $29 184 – це рівень червня 2022 року.

Bitcoin продовжує демонструвати кращу динаміку порівняно з традиційними фінансовими активами — золотом, акціями та готівкою.

Більшість експертів сходяться на думці, що ВТС продовжить своє зростання. Генеральний директор Real Vision Рауль Пал, наприклад, вважає, що ВТС ще цього року досягне $50 тис., а виконавчий директор аналітичної компанії Messari Райан Селкіс переконаний, що головний цифровий актив навіть зможе перетнути позначку $100 тис.

Читайте також