CBIZ купує аудиторську фірму Marcum за $2,3 млрд

CBIZ купує аудиторську фірму Marcum за $2,3 млрд

Постачальник фінансових послуг та страхування CBIZ повідомив про купівлю Marcum, одного з найбільших постачальників бухгалтерських послуг у США, за $2,3 млрд готівкою та акціями

За останні 12 місяців галузь переживала не найкращі часи через скорочення витрат клієнтів, особливо у сфері консультаційних послуг, що було обумовлено економічною невизначеністю та високими відсотковими ставками.

Marcum, заснована в 1951 році та базується в Нью-Йорку, надає послуги в галузі оподаткування, підтвердження, бухгалтерського обліку та консультування. Має офіси у понад 43 країнах по всій території США, з більш ніж 35 тис. клієнтів.

Її атестаційний бізнес, який перевіряє фінансові прогнози компаній та іншу інформацію, буде куплено Mayer Hoffman McCann, окремою аудиторською фірмою.

CBIZ заявила, що розраховує сплатити приблизно половину угоди, яка, як очікується, буде закрита у четвертому кварталі цього року, готівкою.

У середу CBIZ повідомила про скоригований прибуток за другий квартал у розмірі 50 центів на акцію, що нижче за показник роком раніше у розмірі 55 центів.

Загальний виторг компанії зріс на 5,4% за квартал, що закінчився 30 червня.

Фінансовим консультантом CBIZ з угоди виступає Perella Weinberg Partners, а фінансовим консультантом Marcum з угоди – Deutsche Bank.

Читайте також