Comcast може продати Walt Disney Co. 33% акцій в Hulu на початку 2024 року

Comcast може продати Walt Disney Co. 33% акцій в Hulu на початку 2024 року

Американський телекомунікаційний конгломерат Comcast Corp., найімовірніше, продасть медіакомпанії Walt Disney Co. свою частку у сервісі потокового відео Hulu на початку 2024 року

У 2019 році компанії уклали угоду, за умовами якої Disney взяла на себе повний оперативний контроль над Hulu. При цьому Disney отримала опціон, який дозволяє їй у січні 2024 купити у Comcast 33%-ю частку в стрімінговому сервісі. У рамках цієї угоди мінімальна вартість Hulu оцінювалася у $27,5 млрд, пише CNBC.

"Швидше за все, ми виконаємо те, про що говорили весь цей час", і на початку наступного року виставимо на продаж частку Hulu, а Disney захоче її купити, сказав головний виконавчий директор Comcast Брайан Робертс. Він припустив, що остаточна оцінка, ймовірно, буде вищою за $27,5 млрд.

Hulu – це орієнтований на дорослих стрімінговий сервіс Disney, який постачається разом із ESPN+ та Disney+ за $12,99 на місяць. На кінець другого фінансового кварталу, що завершився 1 квітня, кількість його передплатників налічувала 48,2 млн.

Читайте також