Credit Suisse планує продати готель Savoy у Цюріху

Credit Suisse планує продати готель Savoy у Цюріху

Сума угоди може становити $400 млн

Банк Credit Suisse хоче продати свій знаменитий готель Savoy, розташований на Парадеплац у центрі фінансового району Цюріха.

За словами представника Credit Suisse, швейцарський банк регулярно переглядає свій портфель нерухомості у рамках своєї глобальної стратегії у сфері нерухомості.

"В рамках цього процесу банк вирішив розпочати процес продажу готелю Savoy", - сказав представник банку. «Ми ретельно оцінимо всі пропозиції та потенційних інвесторів та повідомимо про будь-яке рішення в установленому порядку».

Майже 200-річний готель закрився цього року на капітальний ремонт і знову відкриється 2024 року під назвою Hotel Mandarin Oriental Savoy Zurich.

Фінансовий блог Inside Paradeplatz, який першим повідомив про це, повідомив, що вартість будівлі може становити 400 млн швейцарських франків ($408 млн).

Credit Suisse довелося залучити капітал, припинити викуп акцій, скоротити дивіденди та оновити управління після втрати понад $5 млрд у результаті краху інвестиційної компанії Archegos у березні 2021 року.

Credit Suisse працював над можливим продажем активів та бізнесу, щоб повернутися до прибутковості. Джерело, знайоме із ситуацією, сказало, що продаж не має нічого спільного зі стратегічним оглядом, який має бути представлений 27 жовтня.

Читайте також