Де можна оформити кредит срочно і без відказу у 2024 році

Де можна оформити кредит срочно і без відказу у 2024 році

Рекомендований спосіб отримання грошей без проблем та додаткових вимог — це звернення до мікрофінансової організації.

Часом гроші потрібно тут і зараз, і в багатьох людей виникає запитання, де можна легко отримати кошти. У потенційного позичальника є три опції: кредитний ліміт за карткою, кредит онлайн з швидкою виплатою на карту, звернення до ломбарду. Водночас рекомендований спосіб отримання грошей без проблем та додаткових вимог — це звернення до мікрофінансової організації.

МФО пропонують суми до 15-30 тисяч гривень. Ці незабезпечені кредити мають строк платежу від 3 до 30 днів, а сам строк кредиту, як правило, становить до 1 року. Хоча їх легше отримати, ніж традиційний кредит в банку, позичальникам все одно потрібно пройти кредитну перевірку для отримання схвалення.

Переваги

  • Більш конкурентоспроможні відсоткові ставки, можна порівняти пропозиції різних компаній, доступні знижки
  • Отримання прямо на картку
  • Якісне обслуговування та швидкі консультації з боку служб підтримки

Недоліки

  • Невеликі суми
  • Підійде тільки для базових чи несподіваних потреб, це не для відкриття бізнесу чи покупки авто

Про МФО, які надають кредити онлайн на карту срочно і без відказу 24/7

Такі організації стали останніми роками дуже популярними на фінансовому ринку України. Усе більше українців звертаються по кредити онлайн, якщо виникла раптова потреба у коштах. Клієнтів МФО не можна віднести до конкретної категорії, оскільки по онлайн-кредити звертаються як працевлаштовані українці, так і студенти, пенсіонери, люди в декреті тощо.

МФО відомі своїм лояльним ставленням під час ухвалення рішення щодо надання грошей в борг. Оскільки відповідно до алгоритмів опрацювання заявок клієнтів компанії більше аналізують платоспроможність клієнтів. Водночас варто зауважити, що кредитна історія та рейтинг так само оцінюються, але до них простіші вимоги, на відміну від того, як це аналізують банки. Крім того, мікрофінансові компанії надають менші суми, аніж банки, тому для них важливо оцінити саме ризик неповернення зі сторони клієнта.

Наразі через повномасштабне вторгнення більшість МФО не працюють 24/7, хоча до 2022 року була така опція — навіть були компанії, де служба підтримки працювала безперервно. Зараз деякі компанії практикують надання повторних кредитів 24/7, наприклад команія creditplus. Тобто ті клієнти, які вже проходили реєстрацію, були підтверджені та ідентифіковані, можуть подати запит навіть вночі та отримати відповідь. Нові клієнти, як правило, можуть отримати відповідь з 7-8 ранку, якщо подали запит вночі.

Що треба знати про вартість кредиту

Споживачі, які користуються послугами мікрофінансових організацій, мають звернути увагу на такі фактори вартості кредиту під час вибору організації:

  1. Процентна ставка. Це основний показник вартості кредиту. Зазвичай МФО надають кредити за вищими процентними ставками порівняно з банками. Водночас позичальники можуть користуватись персональними знижками, які надають компанії.
  2. Щоденна ставка. У МФО вказують процентну ставку за день. Варто розрахувати повну вартість кредиту за весь період користування — це легко зробити на кредитному калькуляторі, який доступний на сайтах компаній.
  3. Комісії та додаткові платежі. Перевірте, чи є якісь додаткові комісії за оформлення, обслуговування або дострокове погашення кредиту.
  4. Повна вартість кредиту (APR). Це річна процентна ставка, яка включає всі витрати, пов'язані з кредитом. 
  5. Умови погашення. Дізнайтесь про строки й умови погашення кредиту, включаючи можливі штрафи за прострочення платежів.
  6. Акційні умови. Дізнайтесь про доступні знижки, а також право першого кредиту — тобто під 0,01% на перший обраний період. Також уточніть, скільки цей період діє.
  7. Репутація МФО. Перевірте відгуки інших клієнтів та рейтинги організації, щоб упевнитись у її надійності.

Читайте також