Фінтех-стартап Advance Intelligence залучив $80 млн

Фінтех-стартап Advance Intelligence залучив $80 млн

Раунд очолили нинішні інвестори стартапу Warburg Pincus та Northstar Group

Сінгапурська компанія Advance Intelligence Group, що займається фінансовими технологіями, залучила $80 млн у рамках раунду, який очолює Warburg Pincus і Northstar Group.

Згідно з прес-релізом, група, яка володіє платформою «купи зараз, плати пізніше» і платформою цифрового кредитування Atome, залучвши загалом понад $700 млн. Поточний раунд слідує за раундом серії D на $400 млн у 2021 році при оцінці понад $2 млрд, очолюваним SoftBank Vision Fund II.

"Ці нові інвестиції допоможуть прискорити нашу програму використання технології ШІ для оптимізації споживчих транзакцій та забезпечення більш широкого та справедливого доступу до кредитних та фінансових продуктів та послуг", - сказав у релізі Джефферсон Чен, співзасновник і головний виконавчий директор Advance Intelligence.

Підрозділи Advance Intelligence, засновані в 2016 році, включають Atome, а також Advance.AI та Ginee, які пропонують послуги корпоративної цифрової ідентифікації, відповідності та управління ризиками компаніям, що надають фінансові послуги, та роздрібним торговцям. Група обслуговує понад 40 млн індивідуальних клієнтів, а також понад 235 тис. продавців та 500 корпоративних клієнтів.

Інвесторами стартапу також є китайські венчурні компанії Vision Plus Capital, Gaorong Capital та сінгапурська EDBI Pte.

Читайте також