Фінтех-стартап Parafin колишніх співробітників Robinhood залучив $60 млн

Фінтех-стартап Parafin колишніх співробітників Robinhood залучив $60 млн

Лід-інвестором другого раунду фінансування став суверенний фонд добробуту Сінгапуру GIC Pte

Як сказано у заяві Parafin, GIC Pte, суверенний фонд добробуту Сінгапуру, очолив збір коштів. GIC приєднався до існуючих інвесторів, включаючи Thrive та Ribbit Capital. За підсумками раунду компанія була оцінена у $520 млн, а загальний обсяг залученого нею фінансування сягнув $94 млн.

Компанія Parafin, заснована 2020 року Сахіллом Поддаром, Ральфом Фурманом та Вінітом Гоелем, та працює з такими компаніями, як DoorDash Inc. і Mindbody над створенням своїх фінансових підрозділів, приділяючи особливу увагу кредитуванню малого бізнесу.

"Коли ми запускали компанію під час пандемії, ми зауважили, що малий бізнес не отримує необхідної допомоги", – сказав Вініт Гоел в інтерв'ю.

Раніше в число інвесторів Parafin входили генеральний директор Robinhood Влад Тенев, співзасновник Robinhood Байджу Бхатт, співзасновник DoorDash Стенлі Танг, співзасновник та головний технічний директор Chime Райан Кінг та SV Angel.

Parafin заявила, що також залучила позику на суму до $150 млн від Atalaya Capital Management та Jefferies Financial Group Inc.

Читайте також