Фінтех-стартап SumUp залучив $624 млн при оцінці $8,5 млрд

Фінтех-стартап SumUp залучив $624 млн при оцінці $8,5 млрд

Інвесторами раунду стали Bain Capital, BlackRock, btov Partners, Centerbridge, Crestline, Fin Capital та Sentinel Dome Partners

SumUp – це фінтех-стартап, який дозволяє малим та середнім підприємствам приймати платежі по картах у точках продажу або на ходу за допомогою фізичних зчитувачів та різних сервісів. Крім POS-платежів, компанія працює у різних галузях, таких як бізнес-банкінг, онлайн-платежі та бізнес-послуги. На даний момент послугами компанії користуються понад 4 млн чоловік на 35 ринках по всьому світу.

Залучені кошти будуть використані для розширення команди співробітників, нових придбань та зростання.

Даррен Абрахамсон, керуючий директор Bain Capital Tech Opportunities: «SumUp постійно розвивається, щоб надати зростаючій та різноманітній сфері малого бізнесу платіжні рішення та інструменти для ефективного зв'язку зі своїми споживачами».

SumUp була заснована Денієлом Кляйном та Марком-Олександром Крістом у Лондоні у 2012 році. Найбільшим ринком компанії, як і раніше, є Європа, проте SumUp виходить на ринки, що розвиваються — останній запуск був у Перу. Цього року компанія встановила партнерські відносини із PrestaShop, платформою електронної комерції Європи та Латинської Америки.

Джеймс Генрі, керівник відділу продажу та партнерства SumUp: «Наше партнерство дозволить продавцям безперешкодно та безпечно здійснювати платежі за всіма основними кредитними та дебетовими картками, що є важливим інструментом, що забезпечує успіх малого бізнесу в сьогоднішніх умовах».

Читайте також