Фонд Macquarie інвестує $275 млн в американську інтернет-компанію SwyftFiber

Фонд Macquarie інвестує $275 млн в американську інтернет-компанію SwyftFiber

Інвестиції дозволять SwyftFiber прискорити будівництво оптоволоконної інфраструктури та продовжити зростання компанії в регіоні Перської затоки

Фонд, керований Macquarie Asset Management, погодився інвестувати в оптоволоконний інтернет-бізнес SwyftFiber.

Macquarie купує контрольний пакет акцій компанії за допомогою структурованої інвестиції в акціонерний капітал приблизно на $275 млн. Угода ще підлягає схваленню регулюючих органів.

SwyftFiber надає послуги високошвидкісного Інтернету та потокового телевізійного мовлення спільнотам у Луїзіані, Арканзасі та Міссісіпі. Компанія співпрацює з місцевими та федеральними урядовими установами, щоб допомогти покращити доступність широкосмугового доступу в недостатньо обслуговуваних громадах.

«Ми вважаємо, що поєднання здатності SwyftFiber забезпечити широкосмуговий зв'язок у регіонах, що недостатньо обслуговуються, і його значний потенціал зростання є унікальною можливістю для інвестицій у швидкозростаючий сектор споживчого оптоволокна», — сказав Карл Кухель, генеральний директор Macquarie Infrastructure Partners. "Ми розраховуємо на партнерство з управлінською командою SwyftFiber для підтримки майбутнього зростання бізнесу".

За даними компанії, компанія CableSouth Media III, яка веде бізнес як SwyftFiber і SwyftConnect, була заснована в 2008 році і забезпечує оптоволоконний широкосмуговий доступ та потокове цифрове телебачення для будинків та підприємств.

Читайте також